19 / 04 / 2024

Tema İstanbul Halkalı projesi!

Tema İstanbul Halkalı projesi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Halkalı projesi Tema İstanbul Konutları, Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall AVM alanlarından oluşuyor. Tema İstanbul Halkalı'da metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayarak satılıyor...




İstanbul Halkalı'da Atakent bölgesinde inşa ediliyor olan  Tema İstanbul  Halkalı projesi Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından ortak olarak hayata geçiriliyor. Tema İstanbul Halkalı projesi içerisinde Tema İstanbul Konutları, Tema World, Tema Mall ve Tema Plaza yer alıyor.


Tema İstanbul Halkalı projesi toplam 1,5 milyon metrekare alan üzerinde yükseliyor. Eğlence ve alışveriş alanlarının yer alacağı Tema İstanbul Halkalı projesi konut alanı ise 333 bin metrekare olarak belirlendi.


Tema İstanbul Halkalı projesi içerisinde Tema World alanında Eski İstanbul, Ortadoğu ve Uzakdoğu temalarıyla hazırlanmış olan eğlence ve oyun alanları bulunuyor. 


Tema İstanbul Halkalı projesi içerisinde 3 bin 610 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı teslim tarihi 2016 yılı olarak belirtiliyor. Tema İstanbul Halkalı projesinde daireler 53,11 metrekare ile 141,67 metrekare arasında tasarlandı.


Tema İstanbul Halkalı projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. Tema İstanbul Halkalı fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 TL'den başlıyor.


Tema İstanbul Halkalı projesi içerisinde meyve bahçeleri, alışveriş alanları, cafe, restoran, çocuk oyun alanları, eğlence alanları, bisiklet parkuru, yüzme havuzları, fitness center, sauna, buhar banyosu, yürüyüş yolları mevcut.


Tema İstanbul Halkalı projesinde 1+1 konutlar 53,11 metrekare, 2+1 konutlar 88,95 metrekare, 3+1 konutlar 107 metrekare, 4+1 konutlar 141,67 metrekare büyüklüğe sahip.


Tema İstanbul Halkalı projesi nerede?


Tema İstanbul Halkalı projesi!


Tema İstanbul Halkalı satış ofisi

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön