20 / 04 / 2024

Tema İstanbul Halkalı satılık ev!

Tema İstanbul Halkalı satılık ev!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede 3 bin 531 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.



Daire büyüklüklerinin minimum 68 metrekareden başlayıp, maksimum ise 202 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede toplam 3 bin 531 adet daire yer alıyor.


Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  imzası ile inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park,  yüzme havuzu, güvenlik yer alıyor. Projede dairelerin fiyatları konutlarınmetrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.


Tema İstanbul Halkalı satılık ev fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul'un Halkalı ilçesine bağlı Atakent'te inşa ediliyor. 


Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön