16 / 04 / 2024

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.




Mesa, Artaş  Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur  Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.


Projenin ulaşımını kolaylaştırmak ve bölge trafiğine çözüm olmak hedefiyle hayata geçirilen yollar, 4 şeritli kuzey ve güney yanyollar tek yön olarak hizmet vermeye başladı. Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, bölgedeki trafik karşısında ihtiyacı karşılamak adına örnek bir proje geliştirdiklerini belirterek, “100 milyon liraya mal olan yeni yatırımımızı hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Başakşehir ve Küçükçekmece’yi 105 metrelik Tema İstanbul  köprüsüyle birbirine bağladık. Bu yatırımımızla bölgede trafik ortadan kalkacak. Yanyollar, TEM’den daha geniş planlandı. Güney yanyol 4 şerit  Ankara  istikametine, Kuzey yanyol 4 şerit Edirne istikametine akacak şekilde tasarlandı” dedi.


Milliyet


Geri Dön