29 / 03 / 2024

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor!

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor!

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor. Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasında iken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor.



Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, çarpıcı Satış Ofisi ve Ön Peyzajı ile de büyük beğeni topluyor. Tema İSTANBUL’un yaşama dair vaat ettiği değişim ve gelişimin ilk habercileri olan Satış Ofisi ve Ön Peyzajı, eşsiz estetik tasarımlarının yanı sıra gerek çok yönlü efektif özellikleri, gerekse ekonomik, ekolojik kazanımlarıyla da, birer ilk olarak öne çıktıkları inşaat sektöründe yeni bir dönem başlatıyorlar.

 

Alanlarındaki en güçlü kurumlar arasında yer alan MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortaklığı ile Atakent’te hayata geçirilen Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor. Türkiye’nin master planlı ilk özel sektör projesi olan Tema İSTANBUL, gerek 1.5 milyon m²’lik devasa arazisi, gerek eşsiz Temalı Eğlence Parkı ve gerekse yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım maliyeti ile yine özel sektör tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük karma projesi konumunda bulunuyor.

 

Türkiye’nin dünya çapındaki karma projesi Tema İSTANBUL, çok işlevli ve güçlü fonksiyonlarıyla Atakent’in kaderini değiştirecek, uyuma bölgesi olan semti, yaşam, ticaret, eğlence, sosyal ve kültürel buluşma merkezi haline dönüştürecek. Tema İSTANBUL, eşsiz özellikleri ile sadece bölgesinin ya da İstanbul’un değil, Türkiye’nin sembol, dünyanın ise sayılı projeleri arasında yer alacak. Mega karma proje Tema İSTANBUL, kişilere, kurumlara, bölgesine, kentine, ülkesine ve hatta yakın coğrafyasına; farklı, özgün ve üst seviyede ticari, sosyal, eğlence ve yaşam olanakları vaat ediyor.

 

Özgün heykelsi tasarımı ile kentin sembol yapıları arasında yerini aldı

Sunduğu eşsiz avantajlar ve gördüğü yoğun ilgi ile ‘kazandıran proje’ unvanlı Tema İSTANBUL’un vaat ettiği tüm bu köklü değişim ve gelişimin ilk işaretlerini yansıtan, eşsiz özellikleriyle sektörde fark yaratan Satış Ofisi ve Ön Peyzajı da büyük beğeni topluyor. Tema İSTANBUL Satış Ofisi ve Ön Peyzajı, alanlarında ilk olan farklı yapıları ve özgün birçok özellikleriyle, sektöre de yön veriyor. Tema ISTANBUL’un Satış Ofisi, heykelsi eliptik tasarımı ile, sadece kendi alanında değil, tüm yapılar arasında da sembol binalar arasında yerini aldı.

 

Estetik yaklaşımı ve sürdürülebilirliği ile örnekleri yapılmaya başlandı

Tema İSTANBUL Satış Ofisi ve Yönetim Binası önünden, TEM Güney Yan Yolu’na uzanan, toplam 65.000 m² (yaklaşık 10 futbol sahası) büyüklüğündeki arazide gerçekleştirilen Ön Peyzaj ise; mali ve estetik değerler ile sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda tasarlanarak, hayata geçirildi. Arazi topografyasına sadık kalınarak tasarlanan Tema İSTANBUL Ön Peyzajı’nda; %40 canlı materyal (bitkisel), %60 ise cansız materyal (taş, cüruf) kullanıldı. Böylece, Tema İSTANBUL Ön Peyzajı’nda, tamamen bitkisel materyal kullanılarak gerçekleştirilen standart uygulamalara göre; maliyet avantajının yanı sıra %60 su tasarrufu ve bakım kolaylığı da sağlandı. Tema İSTANBUL Ön Peyzajı, seçkin tasarımı ve yüksek sürdürülebilirlik değerleriyle sektörüne yön verdi; kısa sürede kentin farklı noktalarında benzer örnekleri görülmeye başlandı.

 

“Değişim ve gelişimi, Satış Ofisimiz ve Ön Peyzajımız sembolize ediyor”

Mega-karma projenin, eşsiz donatılarıyla İstanbul’da yeni bir yaşam, iş ve eğlence kültürü ile farklı bir alışveriş konsepti yaratacağını belirten Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan; “Tema İSTANBUL Türkiye’de, bugüne dek inşa edilmiş gayrimenkul projelerinden çok farklı bir yere sahip. Gerek konut, gerek alışveriş, yeme-içme, sosyal etkinlik alanlarıyla ve gerekse temalı eğlence parkı ile İstanbul’a yeni bir yaşam kültürü getiriyoruz, bölgenin kaderini değiştiriyoruz. 1 milyon 500 bin metrekarelik devasa bir arazi üzerine konumlandırdığımız Tema İSTANBUL, inşa edildiği bölgeden başlayarak, tüm İstanbul’da, değişimin ve modernizmin odak noktası olacak. Bunun en büyük göstergesi de, çarpıcı tasarımları ve eşsiz özellikleriyle alanlarında fark yaratan Satış Ofisimiz ve Ön Peyzaj çalışmamızdır. Tema İSTANBUL Satış Ofisi, gerek çarpıcı tasarımı, gerekse efektif kullanımıyla kendi alanında anıtsal, sembol bir yapı konumunda. Birçok açıdan eşsiz özellikleriyle, sürdürülebilirlik alanında bir ilk olan bu Ön Peyzaj çalışmamız da, bu alanda sektörde gelinen son noktayı oluşturuyor. Tema İSTANBUL Ön Peyzajı’nın hem kreatif, hem de sürdürülebilirlik noktasında yakaladığı başarı, şimdiden kentin farklı noktalarında örneklerini görmemize yol açıyor. Sektör profesyonelleri dahil her kesimden büyük ilgi gören Tema İSTANBUL Satış Ofisi ve Ön Peyzajı; vaat ettiğimiz bu köklü değişim ve gelişimin ilk işaretleri olarak, henüz bugünden farkımızı ortaya koyuyorlar” dedi.



Geri Dön