19 / 04 / 2024

Tema İstanbul'da teslimler 1 Temmuz'da!

Tema İstanbul'da teslimler 1 Temmuz'da!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İSTANBUL, mega proje Kanal İstanbul'un olası güzergahı açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor. Projenin sonraki etapları Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda hayata geçirilecek.



Konut tesliminden önce komşular tanıştı. Mesa, Artaş - Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur I Akdaş Ortak Girişim Grubu'nun Küçükçekmece Atakent'te 2 yılda inşa ettiği TEMA İstanbul projesinde sona gelindi. 



Yüzde 65'i satılan projenin yeni sakinleri düzenlenen organizasyonda bir araya getirildi. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Artaş - Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Kantur - Akdaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ile Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan'ın ev sahipliği yaptığı gecede. Tema İSTANBUL'da konut sahibi olan aileler konutlarının anahtar tesliminden önce komşularıyla tanıştı. 



Proje ortaklarının bir bir söz aldığı organizasyonda. Tema İSTANBUL'un lokasyon ve tematik değerine vurgu yapıldı ve projenin bundan sonraki etapları olan Tema WORLD ve Tema PLAZA ile 2017 sonunda finalin yapılacağı belirtildi. Süleyman Çetinsaya. 

"1 Temmuz'dan itibaren ve birinci bloktan başlamak üzere ayın sonuna kadar 3.531 konutun tamamı teslim edilecek" dedi. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön