25 / 04 / 2024

Tema World, MIPIM Fuarı'nda tanıtıldı!

Tema World, MIPIM Fuarı'nda tanıtıldı!

Uluslararası arenanın en önemli gayrimenkul platformu MIPIM Fuarı' nda Tema İstanbul'un dünya lansmanının yanı sıra temalı eğlence parkı Tema VVorld' un de m tanıtımı gerçekleştirildi.



Tema İstanbul Ortaklar Kurulu Üyeleri Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya, MIPIM 2014'e de yoğun ilgi çeken Tema World ile ilgili son gelişmeleri paylaştı 


ÖZEL ANİMASYON

 Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı Mipim'de eğlence parkı Tema World'ün ön tanıtımı, sembolik maket ve özel animasyon film ile gerçekleştirildi. 

Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya, eğlence parkı Tema VVorld'un konseptinin titiz bir süreç sonrasında belirlendiğini belirtti. 


DÜNYA SAHNESİNDE

 Tema İstanbul Ortaklar Kurulu üyelerinden Gökhan Çetinsaya, Türkiye'de bu yıl içinde Tema World'u ilk kez detaylarıyla paylaşmayı arzuladıklarım söylerken, Tema istanbul'un MIPIM 2014'teki dünya lansmanında, Tema World'un ön tanıtımının kısıtlı da olsa gerçekleştirildiğini dile getirdi. 

Gayrimenkul fuarı MIPIIV 2014'e özel hazırlanan Tema Istanbulmaketinde, sembolik olarak Tema Wold'un de yer aldığını anlatan GökharÇetinsaya, "Bununla birlikte, yine ÎHPIM 2014 için özel hazırlanan Tena VVorld animasyon filmi ile de lirkiye'nin temalı eğlence parkımı tanıtımı gerçekleştirildi" edi. 


10 MEGA OYUNCAK

 Tema VVorld'un 1,5 nilyon metrekarelik alan üzeride, TEM'e hakim bir noktada kuulacağını belirten Çetinsaya ve Alfalı, "Tema VVorld, toplam 400 bin merekarelik bir alan üzerine kurulaci. içinde, yaklaşık 55-60 adet irili uaklı oyuncak yer alacak. Bunlardan içtanesi mega oyuncak olacak" diy< konuştu. 

Bu mega oyuncakların içerisinden de bazılarının, sadece Tema World için üretileceğini ifade eden Çetinsaya ve Akçalı, "Oyuncaklar sadece Tema VVorld için dizayn edilip, üretilecek. 

Ayrıca Tema VVorld'un hem master hem de detay planlarının dünya çapındaki uzman kuruluşlar tarafından hazırlandı" dedi. 


UZMAN KURUMLAR

 Çetinsaya, "Tema World'un master planlamaları, dünyanın önde gelen Amerikalı ve Hollandalı firmaların ortaklaşa çalışması ile gerçekleştirildi. 

Şimdi de detay plan çalışmaları, Hollandalı firma tarafından yürütülüyor. 

Projede yer alacak oyuncaklar da yine dünyanın önemli firmaları tarafından üretilecek" ifadesini kullandı.


GRUP İŞLETECEK 

Tema World'ün Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından işletileceğinin de bilgisini de veren Tema istanbul Ortaklar Kurulu Üyeleri Gökhan Çetinsaya ve Arda Akçalı, "Uluslararası mevcut parklardan Know-How alıp, paylaşımda bulunacağız" diye'konuştu. 


BİLGİ PAYLAŞIMI

 Çetinsaya ve Akçal'ı, Tema World'un Avrupa'da görüştükleri eğlence parklarının tecrübelerinden yararlanarak, kendileri tarafından işletileceğini söyleyerek, "Bizim personellerimiz oraya gidecek, eğitimlere katılacaklar. Onların uzmanları gelecek, tecrübe paylaşımında bulunacaklar" dedi. 


Posta


Geri Dön