16 / 04 / 2024

Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek!

Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek!

TEMALI eğlence parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayat geçiyor...



TEMALI eğlence parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayat geçiyor. 


Markalı konut projeleriyle ve son dönemde yapılan büyük yatırımlarla değer kazanan Atakent, şimdi de benzersiz bir projeyle öne çıkıyor. 


Mesa, Artaş Grup Avrupa Konutları, Öztaş ve Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından inşasına başlanan Tema İstanbul, bünyesinde bulunan temalı eğlence parkı, alışveriş alanları ve satışların devam ettiği konut etabıyla dikkat çekiyor. Standart bir lunapark mantığının çok ötesinde, Türkiye'nin en gözde temalı eğlence parkı olacak Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Proje bünyesinde bulunan ve 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen eğlence parkının yılda 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağı belirtiliyor.


GÜÇ BİRLİĞİ Tema İstanbul, inşaat sektörünün öncü isimlerinden Avrupa Konutları ve Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve Kantur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur'un ortak girişimiyle hayata geçiriliyor. 


Tema İstanbul'da proje bitimine kadar 4 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor. Yaklaşık 11-12 bin kişinin sadece konut bölgesinde yaşayacağı Tema İstanbul'un tüm proje alanında 16 bin kişinin yaşayacağı ve istihdam edileceği düşünülüyor. 



Habertürk Gazetesi


Geri Dön