25 / 04 / 2024

Temapark baharda satışa çıkıyor! Metrekaresi 3 bin TL

 Temapark baharda satışa çıkıyor! Metrekaresi 3 bin TL

Firma: Aktaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Türkiye'nin en büyük fuar merkezi, oyun ve eğlence parkı, konut, AVM, otel ve ofislerden meydana gelen Temapark, baharda satışa çıkmaya hazırlanıyor. Metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlıyor...




Temapark projesi, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur İnşaat ortaklığında Halkalı'da inşa ediliyor. 1.3 milyar avro yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin baharda satışa çıkması planlanıyor. Konut, otel ve alışveriş merkezlerinden oluşan dev karma projede, park, sergi merkezi, perakende omurga, konut, buz devri, park ride, kar flex, plaza, su parkı, spa, kongre merkezi, tıbbi ofisler ve gözlem kulesi bulunuyor.


Metrekaresi 3 bin 500 TL

Toplam 4 bin 26 konuttan oluşan Halkalı Temapark'ta, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. 

Projede büyüklükleri 40 ile 190 metrekare arasında değişen daireler metrekaresi 3 bin TL ile 3 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Türkiye'nin ilk ve en büyük uluslararası temalı eğlence parkı

Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar alanı ile en büyük uluslararası temalı eğlence parkını içinde barındıran projenin Türkiye'de ve yakın coğrafyada eşi benzeri bulunmadığı iddia ediliyor.


 Temapark baharda satışa çıkıyor! Metrekaresi 3 bin TL


Yakın coğrafyada eşi benzeri yok

Uluslararası deneyimli fuar mimari bürosu tarafından toplam 535 bin metrekare arazi üzerinde projelendiren fuar kompleksi 200 bin metrekare kapalı ve 40 bin metrekare açık sergi alanları ile Türkiye ve yakın coğrafyası içinde (Batı Avrupa ve Ortadoğu) en büyük ve modern fuar alanı olacak. 


İstanbul'un en büyük AVM'si

198 bin 600 metrekare alan üzerinde yüzlerce mağaza ve markaya ev sahipliği yapacak olan AVM ise İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olacak.


4 ve 5 yıldızlı 2 otel 

İçerisinde 4 ve 5 yıldızlı 2 oteli de barındıran Temapark'ın ilk kısmında konut ve oteller yer alıyor, sonrasında ise alışveriş merkezleri. Rezidans dairelerin kiralanabildiği projede, konutların büyüklükleri ise 40 ile 190 metrekare arasında değişiyor. 


1 milyon 600 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor

Uluslararası mimarlık ve planlama bürolarının katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada birinci seçilen GENSLER Architects & Planners firmasının Master Plan çalışmasına uygun şekilde tasarlanan Temapark, 1 milyon 600 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön