29 / 03 / 2024

Temapark'ın 17 detayı!

 Temapark'ın 17 detayı!

Firma: MESA, Kantur ve Aktaş

Proje: Temapark

Satışlarına Kasım ayında başlanması beklenen Temapark Halkalı projesinin, tam adı henüz belli değil... Teslimlerinin 2 yılda yapılmasının beklendiği projede net fiyatlar TOKİ onayından sonra belli olacak...



Avrupa Konutları grup şirketleri Aktaş ve Öztaş'ın yüzde 49'luk hissesi ile ve MESA, Kantur ortaklığı tarafından Halkalı lokasyonunda hayata geçirilecek olan projenin ismi Themepark İstanbul olmayacak.  Temapark  projesi kapsamında inşaat çalışmaları Ekim ya da Kasım ayında başlayacak. Projenin internet sitesi kullanıma açıldı.


 Temapark ın 17 detayı!


Satış ofisinin yapımına Ramazan Bayramı sonrasında başlanması planlanan Tema Park Halkalı'da satışlar Kasım ayı itibariyle başlayacak. Yabancı ortaklığının bulunmayacağı proje kapsamında kiralabilir alan 140 bin metrekare olarak belirlendi. 


 Temapark ın 17 detayı!  


Toplam 4 bin 26 adet konutun mevcut olduğu Tema Park Halkalı'da yatırım bedeli 1.3 milyar euro olarak belirlendi. İçinde AVM'nin de bulunmasının planlandığı Temapark Evleri projesinde AVM ile proje karşılıklı olacak. AVM'nin inşaat alanı ise 250 bin metrekare olarak belirtildi.


 Temapark ın 17 detayı!  


Teslimlerinin 24 ayda yapılmasının beklendiği Temapark'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar afrklı konut tipleri yer alıyor. Ayrıntılı fiyatların belli olmadığı proje kapsamında 449 bin metrekare büyüklüğünde fuar alanı da bulunuyor. Kolonsuz olarak inşa edilecek olan proje kapsamında biri 5 yıldızlı, diğeri 4 yıldızlı olmak üzere 2 otele de yer verilecek.


 Temapark ın 17 detayı!  


Tamamlanmasının 30 ay sürmesi beklenen TemaparkHalkalı'da ilk etapta fiyatlar 3 bin lira ilâ 3 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor. Net fiyatlar ise  TOKİ  onaylamasından sonra belli olacak. Etap etap yapılacak olan projede ilk olarak konut ve oteller inşa edilirken daha sonrasında AVM ve Temepark yapılacak.


 Temapark ın 17 detayı!  



Projede rezidans daireler de bulunuyor ve bunların satışı yapılmayacak, yalnızca kiralanabilecek. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 40 metrekareden başlıyor ve 190 metrekareye kadar yükseliyor.


 Temapark ın 17 detayı!  



http://www.istanbulthemepark.net 


Yağmur Başak KARA



projeye sor



Geri Dön