19 / 04 / 2024

Temapark İstanbul Evleri!

Temapark İstanbul Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Temapark İstanbul Evleri'nin ruhsatı için Küçükçekmece Belediyesi ile anlaşma imzalandı. Temapark İstanbul Evleri'nde ilk etapta 1.500 konut satışa çıkarılıyor...




Temapark İstanbul Evleri İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. Temapark İstanbul Evleri için Küçükçekmece Belediyesi ile projenin ruhsatı için imzalar atıldı. 


Temapark İstanbul Evleri projesinde ilk aşamada 1.500 adet konut satışa çıkarılıyor. Temapark İstanbul Evleri projesine başvuruda bulunan 2 bin 600 kişi ile Mesa ve Avrupa Konutları'na talepte bulunanlara öncelik veriliyor.


Mesa, Kantur, Artaş ve Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Temapark İstanbul Evleri projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arazisinde yükseliyor. Temapark İstanbul Evleri'nde ofis, konut, dükkan, otel, AVM alanları bulunuyor.


Fuar alanının çıkarıldığı Temapark İstanbul Evleri projesinde stüdyo daire tipi de iptal edildi. Temapark İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Temapark İstanbul Evleri metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Temapark İstanbul Evleri projesinde 4 bin 26 adet konut yer alıyor. Temapark İstanbul Evleri'nde konutlar 65 - 196 metrekare aralığında belirlendi.


Temapark İstanbul Evleri satış ofisi

Telefon : (212) 970 00 00

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön