19 / 04 / 2024

Temapark İstanbul ne zaman teslim? Metrekaresi 3 bin 400 lira!

Temapark İstanbul ne zaman teslim? Metrekaresi 3 bin 400 lira!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusuna 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Metrekaresi 3 bin 400 lira olarak belirtilen Tema İstanbul Halkalı'da banka kredisi kullanılıyor...




Tema İstanbul projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı - Atakent bölgesinde inşa ediliyor. Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Temapark İstanbul projesi Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Temapark İstanbul Halkalı projesinde Tema Mall AVM, Tema World ve Tema Plaza alanları yer alıyor.


Temapark İstanbul Halkalı projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 400 lira olarak belirlendi. Temapark İstanbul Halkalı projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.



Temapark İstanbul ne zaman teslim?


Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Temapark İstanbul Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Halkalı Temapark İstanbul Evleri projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, meydanlar, otopark, spor alanları, yürüyüş yolları, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Temapark İstanbul nerede?

Temapark İstanbul adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul



Temapark İstanbul iletişim

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


projeye sor



Geri Dön