24 / 04 / 2024

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 1,5 milyon metrekare alan üzerine konumlandırılan proje Küçükçekmece Halkalı'da geniş sosyal olanakları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...



Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin genel özelliklerini aktaralım.


Tema Plaza, Tema Mall,  Tema İstanbul  Konutları ve Tema World olarak 4 bölümden oluşan Tema Park, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliği ile hayata geçirildi.


1,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Tema Park Projesi, tenis kortu, voleybol sahası, yürüyüş yolları, sauna, cafe, restoran, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları, meyve bahçeleri, yüzme havuzu, fitness center, basketbol sahası gibi alanlar bulunuyor.


Toplam 3 bin 610 adet daireye yer verilen Tema Park Halkalı, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuyor.


Konut büyüklükleri 53 metrekare ile 141 metrekare arasında değişen Tema Park İstanbul'un konut alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi.



Temapark İstanbul ne zaman teslim?


Temapark İstanbul ne zaman teslim? sorusuna 2016 yılı yanıtı veriliyor. Projenin teslim tarihi hakkında detaylı bilgiler için iletişim bilgileri şöyle;


Telefon : (0212) 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön