19 / 04 / 2024

Temapark İstanbul ulaşım!

Temapark İstanbul ulaşım!

Firma: Aktaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Temapark İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Temapark İstanbul Halkalı'da ofis, konut, AVM, otel, oyun ve eğlence alanlarından meydana gelecek...




Temapark İstanbul Aktaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortaklığı tarafından İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. İçerisinde alışveriş merkezi alanı, ofis alanı, konut alanı, fuar merkezi alanı, oyun ve eğlence parkı alanının yer alacağı  Temapark  İstanbul 3 milyar euro bedeli ile hayata geçiriliyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arsası üzerinde inşa edilecek olan Temapark İstanbul projesi 250 bin metrekare inşaat alanına sahip. Halkalı Temapark İstanbul projesi 4 bin 26 adet konuttan meydana geliyor.


Temapark İstanbul ulaşım , adres!


Temapark ulaşım için Halkalı Arena Park AVM'yi geçince kavşaktan yola düz devam edilerek ya da Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nden dümdüz inince, Temapark İstanbul proje bölgesine varılabilir. Temapark İstanbul projesi Dumankaya Konsept Halkalı ve İnanlar Terrace Tema projelerinin olduğu noktada, TOKİ'ye ait arsa üzerinde hayata geçirilecek.


Telefon:  (0312 291 50 00

Web Adresi: www.mesagrup.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön