26 / 04 / 2024

Temel Bulut: Evviva, Tekirdağ'a değer katacak!

Temel Bulut: Evviva, Tekirdağ'a değer katacak!

Bulut İnşaat Tekirdağ'da Muratlı Caddesi üzerinde 150 dönüm üzerine kendi başına şehir konseptinde bir proje inşa ediyor. Projenin içinde sağlık kabinlerinden, hayvan barınaklarına, otelden AVM'ye kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği imkânlar sunuluyo




Bulut İnşaat Tekirdağ'da Muratlı Caddesi üzerinde 150 dönüm üzerine kendi başına şehir konseptinde bir proje inşa ediyor. Projenin içinde sağlık kabinlerinden, hayvan barınaklarına, otelden AVM'ye kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği imkânlar sunuluyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel bulut, dört bloktan oluşan teşhir bloklarının çalışmalanna başlandığını belirtti. 


Teşhir bloklarının 64 daireden oluşacağını ifade eden Bulut, "15 Ocak itibariyle ilk kazmayı vuruyoruz. 800 konutluk ilk büyük inşaat çalışmasına başlamak için de gün sayıyoruz," diye konuştu. Bulut, Tekirdağ Belediyesi tarafından yapılacak olan ilk Belediye Meclisi toplantısı sonrası tevhid (birleştirme) işlemlerinin tamamlanarak projeye büyük bir hızla başlayacaklarını sözlerine ekledi. 800 konutluk dev yatırım için tamamen hazır olduklarını dile getiren Bulut, "Nisan ya da en geç Mayıs çeğe dönüştü. Bundan son derece ayında projemiz hızla yükselmeye başlayacak. Uzun zamandır bizi bu  kadar heyecanlandıran bir projede  çalışmamıştık. Hem Tekirdağ halkının projemize olan ilgisi hem bizim heyecanımız bir araya geldi ve Evviva Real City Tekirdağ projemiz gerçeğe dönüştü. Bundan son derece memnunuz." diye konuştu. 


Milliyet Ege Ek


Geri Dön