29 / 03 / 2024

Tendence 2016 Eşya Fuarı kapılarını açtı!

Tendence 2016 Eşya Fuarı kapılarını açtı!

Uluslararası Tüketici Ürünleri ve Hediyelik Eşya Fuarı "Tendence 2016”da, sonbahar ve kış mevsimlerinde piyasaya sürülecek en yeni ev ve hediyelik eşya ürünleri sergileniyor.



Almanya'nın Frankfurt kentinde Messe fuar alanında Messe Frankfurt tarafından yaklaşık 82 dönümlük alanda düzenlenen "Tendence 2016”, 27 Ağustos’ta kapılarını açtı.


Fuarda geçen yıla kıyasla hem katılmcı ülke hem de katılımcı firma sayısında azalış görüldü. Geçen yılki fuara 47 ülkeden bin 100 firma katılırken, bu yıl fuarda 45 farklı ülkeden 955 katılımcı yer alıyor. Fuara Türkiye'den ise 2 firma katılıyor. 


Her yıl düzenlenen fuarda yabancı katılımcı oranı ise geçen yıla kıyasla değişmeyerek yüzde 36 seviyesinde kaydedildi. 


Sonbahar, kış, bahar ve yaz sezonunda piyasaya sürülecek en yeni ev dekorasyonu ve aksesuarları, sofra ve masa süslemeleri, ışık ve iç aydınlatma, takı, seramik, el sanatları, bahçe ürünleri ve mobilyaları gibi ürünlerin yer aldığı fuarda ziyaretçiler, konferanslara katılabilecek ve iş bağlantıları kurma fırsatı yakalayacak.


Yılın ikinci yarısında tüketim mallarının sergilendiği Avrupa'nın en önemli platformu konumunda bulunan fuarda, alanında kendini kanıtlamış firmalar Noel sezonuna ilişkin ürünlerini de ziyaretçilerin ve firmalarının beğenisine sunacak. 


Ayrıca bu yılki fuarda, "Etik Stil Rehberi" konsepti tanıtılıyor. Söz konusu rehber, ziyaretçilere tüketim mallarını değerlendirme ve fuardaki üreticileri bulma konusunda destek olacak. 


Geçen yıl yaklaşık 5 bini Almanya dışından olmak üzere 27 bin 466 kişinin ziyaret ettiği fuar 30 Ağustos’ta sona erecek.




AA


Geri Dön