29 / 03 / 2024

Tepe Home, 2013 sonunda 34 mağazaya sayısına ulaşacak!

Tepe Home, 2013 sonunda 34 mağazaya sayısına ulaşacak!

Tepe Home, şu anda 29 olan mağaza sayısını yıl sonunda 34'e çıkarmayı planlıyor. 2013 sonunda satış alanlarını 120 bin metrekarenin üzerine, 2014 sonunda ise 140 bin metrekareye ulaşmayı hedefliyor...




Tepe Home, şu anda 29 olan mağaza sayısını yıl sonunda 34'e çıkarmayı planlıyor. 2013 sonunda satış alanlarını 120 bin metrekarenin üzerine, 2014 sonunda ise 140 bin metrekareye ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İl, "Yurtdışında Azerbaycan ve KKTC'de birer mağazamız var. Önümüzdeki günlerde Erbil'de de mağaza açabiliriz" diye anlatıyor. 



Mobilya ve dekorasyon sektörünün lider zincir mağazacılık markası Tepe Home, 2013 yılını yüzde 10'luk bir büyüme ile tamamlayacak. Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İl, yılsonuna kadar açılacak yeni mağazalarla 34 mağaza sayısına ulaşacaklarını belirtirken, ihracatta da önemli hedefleri olduğunu söyledi. Şu anda 29 Tepe Home mağazası bulunduğunu belirten İl, 2013 yılsonu ve 2014 yılına ilişkin hedeflerini şöyle anlatıyor: "Sözleşmesi imzalanıp dekorasyon işleri devam eden ve yılsonuna kadar açılacak olan Van, Uşak, Erzurum, Mersin ve İstanbul Masko mağazalarımız ile mağaza sayımız 34'e ulaşacak. Böylelikle satış alanımızı da 120 bin metrekarenin üzerine taşımış olacağız 2014 sonunda ise 140 bin metrekarelik satış alanına ulaşmayı hedefliyoruz. 


Erbil'de mağaza açacak 


Tepe Home'un yurtdışında da mağazaları bulunuyor. 

Azerbaycan ve KKTC'de birer mağazaları olduğunu ifade eden İl, gelecek günlerde Kuzey Irak'ta (Erbil) bir mağaza açabileceklerini öngördüklerini söylüyor. İl, şunları ekliyor: "Konut projelerine ürün veriyoruz" Yurt dışında hedeflerinin sadece yeni mağazalar açmakla sınırlı olmadığını da vurgulayan İl, şunları anlatıyor: "Yurtdışına projeli işlerle de gitmek istiyoruz. Şirketimizde halen otel, okul, yurt, üniversite, konut, residence, kooperatif ya da iş merkezi gibi yapıların her tür hareketli ve gömme dolap, iç ve dış kapı, banyo ve mutfak gibi sabit mobilyalarını yapabilecek işgücü, tecrübe ve makine parkımız mevcuttur. Halen ülkemizde İstanbul'dan Malatya'ya, Trabzon'dan Denizli'ye kadar Kent Plus, Batı Şehir, Şehrizar Konakları, Viaport Houses Suites, Kozz Ankara, Ametist Konutları gibi onlarca projeyi üstlenmiş bulunmaktayız. Bu deneyimi yurtdışına da taşımak istiyoruz." "Ukrayna, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Kuveyt, Dubai, BAE, Umman, Suudi Arabistan, Balkan ile Kuzey Afrika ülkeleri de bayileşme ve ihracat konusunda önemli hedeflerimiz içinde yer almaktadır."


EKONOMİST


Geri Dön