29 / 03 / 2024

Tepe Home herkesi İSMOB'da yeni ile buluşturacak!

Tepe Home herkesi İSMOB'da yeni ile buluşturacak!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İsmob, 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek için 12. Kez kapılarını açıyor.



2016 yılını ve Ismob fuarını “yepyeni” konsepti ile karşılayan Tepe Home, bir evin ihtiyacı olan tüm dekorasyon ürünlerini tek bir alanda hizmetinize sunuyor. Klasik, Country ve Modern olmak üzere tasarımı ve üretimi tamamen kendine ait olan tüm yeni ürünlerini 3 kategoride sergileyen Tepe Home, mobilya üretimindeki kalite anlayışını bir kez daha sergilemek için Ismob fuarında bu yıl da yerini aldı. Yeni mağazacılık konseptini fuar standına da yansıtan Tepe Home, müşterilerin ve fuar ziyaretçilerinin kendi tarzlarını oluşturabileceği yaşam alanları oluşturmayı hedefledi.


12 Ocak Salı günü Tüyap’ta gerçekleşecek olan fuarda, Tepe Home 3. Salonda 332 nolu standta yer alacak ürünler gizliliğini korurken, konsept yaklaşımlarını paylaşarak hayal dünyanızı genişletmeyi hedefliyor.


TEPE HOME 2016 YENİ KONSEPT YAKLAŞIMI

KLASİK ; Son yıllarda müthiş ilgi gören ve adeta yeniden doğuş yaşayan klasik tarz dekorasyon, en gösterişli yorumlardan en sadeleşmiş örneklerine kadar pek çok nüansta, geniş bir yaş skalasının yeni aşkı, ölümsüz stili oldu. Deri, ahşap, kristal, cam, kadife gibi klasizmin demirbaşı olan dokuları Barok, Rokoko, Art-Deco ve Neo-klasik çizgilerle tasarımlarına yansıtan Tepe Home, yemek, yatak odası ve salon gruplarındaki çok özel mobilyalarıyla, mekanlara lüksist vurgular taşıyor. Ağacından, işçiliğine, detay oymalarından, desenlerine ve kumaşlarına kadar nesillerce ahenk içinde yaşayan bir aile kurgusuna sahip Tepe Home Klasik koleksiyonundaki renk paletleri de dönem mobilyalarının ruhuna eşlik ediyor.


COUNTRY; Akdeniz kıyılarından, Alp Dağları’na, İngiliz bahçelerinden Fransız köylerine uzanan bir yolculuğun tüm duraklarında, kent izdüşümündeki yalın hatlı, sade ve fonksiyon odaklı evlerinin aksine, gerek dokularıyla, gerek dokunuşlarıyla, renkleri, motifleri, desenleri hatta kırışıklıkları, rahatlıkları ve duygusallıklarıyla bambaşka bir ev prototipi çıkar karşımıza. Tepe Home’un 2016 koleksiyonunda yer alan ve çeşitli provans bölgelerinin karakteristik özelliklerinden ilham alan Country koleksiyonu, nostaljiye davetkar ve güncel bir aura kazandırmakta. Gelenekseli çağdaş bir yorumla bugüne kazandıran mobilya gruplarında formların taşıdığı romantizm, dokulardaki doğal seçimler, nötr renk buluşmaları ve yumuşak detay geçişleri, gerçek anlamda ‘zamansızlığı’ tanımlıyor.


MODERN; XXI. yüzyılın en hızlı yükselen ve plazalardan apartmanlarına, villardan, şehir dışı evlerine uzanan büyük bir perspektifte her alanına uyarlanabilen, kendini sürekli güncelleyen ve gençliğini sürdüren modern tarz, kent hayatının dinamizmini, sadeleşmek-yalınlaşmak duygularıyla harmanlayan ve kendi dengelerini yaratanların gözbebeği. Net, rutini sevmeyen, ‘az’ la öne çıkan...


Teknoloji ve fonksiyonelliği seven günümüz metropol evlerinde fark yaratan trend formülleri, işlevsel çözümler ve konformizm duygularını isteyen ev sahiplerine bugün ve yarın için biricik ilham kaynağı olacak Tepe Home modern koleksiyonu, kübek çizgiler yerine daha organik ve yumuşak formlar alarak güncellenen mobilyalardan, daha sert endüstriyel mekanlara yönelik minimal tasarımlara kadar uzun bir skalaya sahip.


Geri Dön