20 / 04 / 2024

Tepe Nautilus'ta 2015'te bomba gibi hediyeler!

Tepe Nautilus'ta 2015'te bomba gibi hediyeler!

Tepe Nautilus 2015’i bomba gibi hediyelerle karşılıyor. Tepe Natilus’ta 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 4 adet Vespa motosiklet ve 1 adet Mini Cooper Countryman kazanma şansı elde ediyor.



İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirleri için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.  Tepe Natilus’ta 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes, 4 adet Vespa motosiklet ve 1 adet Mini Cooper Countryman kazanma şansı elde ediyor.


İstanbul’un gözde alışveriş merkezi Tepe Nautilus, yeni yılı karşılarken misafirlerini hediye yağmuruna tutuyor. 1 Aralık – 15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan yeni yıl kampanyasında, 150 TL ve katları üzerinde alışveriş yapan Tepe Nautilus misafirleri, kaskları ile birlikte Vespa motorsikletlere ve  Mini Cooper Countryman’e bir adım daha yaklaşıyor. Üstelik çekilişe birden fazla fiş veya fatura ile de katılım sağlanabiliyor. 

Eğlence ile alışverişi tek bir noktada sunan ve sanata olan desteğiyle dikkatleri çeken Tepe Nautilius, yılbaşı haftasına kadar birbirinden keyifli etkinlikler ile misafirlerine yeni yıl coşkusunu yaşatmayı planlıyor. 

Hafta sonları çocuk atölyeleri ile birbirinden eğlenceli saatlere ev sahipliği yapacak olan Tepe Nautilus, 27-28 Aralık tarihlerinde ise yeni yıl ruhunu yaşamak isteyenler için yılbaşı şarkıları ile canlı müzik eşliğinde daha keyifli alışveriş imkanı sunuyor.

Yeni yıla sayılı günler kala hem hediyeleri hem de etkinlikleri ile sürprizlerin ve mutluluğun dorukta olduğu Tepe Nautilus AVM’de yeni yıl heyecanını ve hediye fırsatlarını kaçırmayın.



Geri Dön