29 / 03 / 2024

Tepe Prime binalarının üçünde de Tepe Home kullanıldı!

Tepe Prime binalarının üçünde de Tepe Home kullanıldı!

Tepe İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği 3 bloktan oluşan, 'Avenue tarzında' yapılmış ofis ve ev ofis katlarından oluşan Tepe Prime binasının mutfak dolapları Tepe Home tarafından hazırlandı



Tepe İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği 3 bloktan oluşan, 'Avenue tarzında' yapılmış ofis ve ev ofis katlarından oluşan Tepe Prime binasının mutfak dolapları Tepe Home tarafından hazırlandı. Binanın gömme dolaplarında da Tepe Home ürünleri kullanılarak, dairelere işlevsellik ve yaşam alam özgürlüğü kazandırıldı. 50 mutfak ve 34 gömme dolabın yanı sıra ofis katlarındaki bazı ofis mobilyaları da Tepe Home tarafından yapıldı.
 
Tepe İnşaat'ın, İstanbul'da inşa ettiği 27 kat ve 108 daireden oluşan Nar Kule projesinin mutfak, banyo ve gömme dolaplarında da Tepe Home'un imzası yer aldı. Böylece daireler modern, minimalist ve tasarım odaklı birer yaşam merkezi haline getirildi.
Astay Gayrimenkul tarafından İstanbul Avcılar'da inşa edilen Academia Apartments projesinde ise; 334 dairenin mutfak ve gömme dolapları Tepe Home tarafından üretilerek teslim edildi.
 
Hürriyet


Geri Dön