25 / 04 / 2024

TepePark Villaları güvenli yaşam 750 bin TL'den başlıyor

TepePark Villaları güvenli yaşam 750 bin TL'den başlıyor

Yuvataş İnşaat'ın Kurtköy Akfırat Bölgesi'nde yapımına devam ettiği TepePark Villaları, hırsızlık ve yangın gibi olaylara karşı Merkezi Güvenlik Sistemi ile 365 gün / 24 saat huzurlu bir yaşam sunuyor



Kapalı devre kamera sistemleri (CCTV) ile entegrasyon yapılarak özel mülkiyet sınırlarının korunmasını, olabilecek sızma girişimlerinin anında algılanmasını ve engellenmesini, algılanan tehdidin merkezi kontrol noktasına ulaşmasını, tehdidin izlenmesini ve kayıt altına alınmasını ve geçmişe dönük alarm kayıtlarının operatör bazında arşivlenmesini sağlayan Merkezi Güvenlik Sistemi ile TepePark Villaları, villa sahiplerine sınırsız güvenlik vaat ediyor.

Tepepark Villalarında ayrıca güvenlik bağlantılı renkli ekran diafon, villa içlerinde de güvenliğe bağlı hırsız alarmı, alev - duman - gaz dedektörü ve su basmasına karşı alarm da bulunuyor.

Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası  ile dikkat çeken TepePark Villaları'nda 440 metrekarelik Kehribar, 330 metrekarelik Ametist ve 320 metrekarelik Safir villa seçenekleri bulunuyor. TepePark Villaları, tüketicilere sunduğu gerçek müstakil hayat avantajları ile Kurtköy Akfırat bölgesine farklı bir hava getiriyor. Eylül 2009'da teslim edilecek TepePark Villaları'nda, villa fiyatları büyüklüklerine göre, 750 bin TL + KDV ile 990 bin TL + KDV arasında değişiyor. Yuvataş İnşaat ayrıca, KDV'nin yarısını tüketiciler adına ödeyerek alıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

www.tepepark.com

0216 677 11 70


Geri Dön