25 / 04 / 2024

Tepepark Villaları resimleri!

Tepepark Villaları resimleri!

Firma: Yuvataş İnşaat

Proje: Tepepark Villaları

Tuzlada yaşama geçirilen Tepepark Villaları projesinde yer alan 3+2 daireler 950 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Tepepark Villaları resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor...



İstanbul Tuzla'da konumlandırılan  Tepepark Villaları  projesi toplamda 42 adet villadan meydana geliyor. Konut satışların devam ettiği Tuzla Tepepark Villaları projesinde 3 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon tipinde konut seçenekleri bulunuyor. 


Yuvataş imzası ile yükselen Tepepark Villaları toplamda 7 bin 711 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Tepe Park Evlerinde yer alan konutların büyüklükleri 320 metrekare ile 440 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Teslimlerin hemen yapıldığı Tepepark Villaları Tuzla Konutlarında daire bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak veriliyor, geriye kalan yüzde 50'lik tutar ise firma bünyesinde 12 aya kadar 0 faiz fırsatı ile taksitlendirilebiliyor.


Tepepark Villaları satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler minimum 950 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Tuzla Tepepark Villaları projesinin sosyal imkanları arasında spor tesisler, cafe, otopark, yüzme havuzu, masaj alanları ve sauna gibi sosyal alanlarda yer alıyor. 


Tepepark Villaları fiyat listesi bilgisine göre 320 metrekarelik 3 oda 2 salon konutlar 950 bin TL'den, 330 metrekarelik 3 oda 2 salon konutlar 970 bin TL'den, 440 metrekarelik 5 oda 2 salon konutlar 1 milyon 260 bin TL'den başlıyor.


Tuzla Tepe Park nerede?

Tepepark Villaları adres: İstanbul Park Bulvarı TepePark Villaları No:13 Tepeören - Tuzla / İstanbul


Tepepark Villaları resimleri:

Tepepark Villaları resimleri!


Tepepark Villaları resimleri:

Tepepark Villaları resimleri!


Tepepark Villaları resimleri:

Tepepark Villaları resimleri!


Tepepark Villaları iletişim:

Telefon: 0216 677 11 70

Web Adresi: www.tepepark.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön