18 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda 575 bin dolara!

TepePark Villaları'nda 575 bin dolara!

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat Bölgesinde yapımına devam edilen TepePark Villaları, huzurlu, güvenli ve konforlu bir yaşamın kapısını açıyor. TepePark Villalarında anahtar teslim villa fiyatları büyüklüklerine göre, 575 bin dolardan başlıyor...



Hayatınızın en güzel baharlarını yaşamaya hazır mısınız Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat Bölgesinde yapımına devam edilen TepePark Villaları, huzurlu, güvenli ve konforlu bir yaşamın kapısını açıyor. Villa sahiplerine 1 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayat imkanı sunan TepePark Villalarında, erken gelen baharın keyfini yaşayacaksınız.

İstanbulun en düzenli gelişen ve sadece konut imarı izni verilen Kurtköy Akfırat Bölgesinde kurulan TepePark Villaları, Sabiha Gökçen Havaalanına 2,5 km, İstanbulParka 800 m, Okan Üniversitesine 1 km ve Koç Lisesi ile Sabancı Üniversitesine 1,5 km mesafede yer alıyor.
Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villaları; toplam 800 m2 olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kmlik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 m²lik kapalı alana sahip Park Clubte ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.
Her villaya düşen bir dönümlük alanı ve özel bahçesi ile ailelere geniş ve özel bir yaşam alanı sunan TepePark Villalarında anahtar teslim villa fiyatları büyüklüklerine göre, 575.000$+ KDV ile 780.000$+ KDV arasında değişiyor.

www.tepepark.com
Tepe Park Villaları: 0216 677 11 70


Geri Dön