19 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda 720 bin TL'ye!

TepePark Villaları'nda 720 bin TL'ye!

Kurtköy Akfırat'ta inşa edilen TepePark Vilları'nda fiyatlar 720 bin TL'den başlıyor



Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat'ta 47 bin 771 metrekarelik alan üzerinde yapılan TepePark Villaları 42 adet müstakil villadan oluşuyor. Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken projede 440 metrekarelik Kehribar, 330 metrekarelik Ametist ve 320 metrekarelik Safir villa seçenekleri bulunuyor. Projede, villa fiyatları büyüklüklerine göre, 720 bin TL (KDV hariç fiyat) ile 990 bin TL (KDV hariç) arasında değişiyor. Ayrıca KDV'nin yarısını Yuvataş İnşaat ödüyor.

TepePark Villaları, her villaya iki araçlık otoparkı, toplam 800 m2 olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, otuz araçlık misafir otoparkı, ısıtma, soğutma ve iklimlendirmede yaşamı kolaylaştıran Kanallı Klima Sistemi, 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu ile yemyeşil bir dünya sunuyor. Ayrıca 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor.

Her villanın bahçesine  "400- 450 adet yaprak dökmeyen lugustrum, 12 - 15 adet Mavi Sedir, Mavi Ladin, Konik Ladin, Piramit Mazı, Top Mazı, Akçaağaç, Huş Ağacı, Kırmızı Erik, Ihlamur, 55- 60 adet Dağ Muşmulası, Ağaç Hatmi, Defne, Alev ağacı, Zakkum, Bodur Gül, Ortanca, Keçi sakalı, 22-32 adet Lavanta, Yasemin" gibi ağaç ve bitkiler uygulanırken, ortak yeşil alanlarda da genel peyzajın haricinde "elma, armut, erik, şeftali, kiraz ve kırmızı erikten oluşan meyve bahçesi" yapıldı.

3 avlu şeklinde yerleşimiyle dikkat çeken projede, villaların baktığı ortak alanlardaki peyzaj düzenlemelerinde "165 adet Manolya, Palmiye, Oya Ağacı, Kırmızı Erik, Piramit Mazı, Top Mazı, 2 bin 65 adet JaponAyvası, Ağaç Hatmi, Leylak, Defne, Alev Ağacı,Taflan, Kurtbağrı, Zakkum, Gül, Keçisakalı, Kartopu, 3 bin 150 adet Lavanta, Acem Halısı, 3 bin 500 adet Sarmaşık ve bütün bu bitkilerin yanı sıra Erguvan, Gülibrişim ve nesli tükenmekte olan Sığla Ağaçlarını" görmek mümkün. Bütün bu özellikler projeyi büyük bir botanik bahçesi haline getiriyor. Villa bahçelerinin peyzajında hiçbir detay atlanmamış; alt yapısının haricinde otomatik sulama sistemi ile villa sahipleri, yorulmadan her daim bakımlı ve yemyeşil bahçelere sahip olacak.

TepePark Villaları, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 2,5 kilometre, İstanbulPark'a 800 metre, Okan Üniversitesi'ne 1 kilometre ve Koç Lisesi ile Sabancı Üniversitesi'ne 1,5 kilometre mesafede yer alıyor.

0216 677 11 70

www.tepepark.com

[email protected]

Sinem ÖZTÜRK/emlakkulisi.com


Geri Dön