25 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda 760 bin TL'ye!

TepePark Villaları'nda 760 bin TL'ye!

TepePark Villaları'nda fiyatlar 760 bin TL'den başlıyor



Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak bir yaşam vaat eden TepePark Villaları, gün içerisinde yaşadığınız tüm stresi atmanızı kolaylaştıracak sosyal tesis imkanı ile, evinizde kendinizi tatilde gibi hissetmenizi sağlıyor.

Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası  ile dikkat çeken TepePark Villaları; toplam 800 metrekare olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

TepePark Villaları'nda anahtar teslim villa fiyatları büyüklüklerine göre, 760 bin TL artı KDV ile 990 bin TL artı KDV arasında değişiyor. KDV'nin yarısını tüketiciler adına ödeyen Yuvataş İnşaat ayrıca, dileyenlere villaları kaba inşaat olarak ta teslim ediyor.

www.tepepark.com

[email protected]

Telefon: 0216 677 11 70


Geri Dön