26 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda akıllı müstakil hayat!

TepePark Villaları'nda akıllı müstakil hayat!

Kurtköy Akfırat'ta yapımı süren TepePark Villaları her özelliği ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.



Yuvataş İnşaat'ın, İstanbul'un en düzenli gelişen ve sadece konut imarı izni verilen Kurtköy Akfırat'ta yapımına devam ettiği TepePark Villaları her özelliği ile ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. TepePark Villaları, akıllı ev özellikleri ile güven dolu, rahat ve huzurlu müstakil hayatlar vaat ederken, ev yaşamını da kolaylaştırıyor.

Akıllı ev özelliklerine sahip TepePark Villaları, hem ısıtma hem soğutma yapabilen kanal tipi klima sistemi, yoğuşmalı kombi ve boyler sistemi, ev otomasyon sistemleri dahilindeki otomatik panjuru, yangın, su basması veya hırsızlık durumunda site güvenliğine direkt bağlantılı uyarıcı sistemi, sensörlü aydınlatmaları, merkezi vakumlu elektrikli süpürge sistemi ile ailelere huzurlu sıcak bir ortam sunuyor.

47.771 m2'lik alan üzerinde 42 adet muhteşem müstakil villadan oluşan TepePark Villaları, depreme dayanıklı olarak, birinci sınıf malzeme ve işgücü ile inşa edilmektedir. TepePark Villaları, her villaya iki araçlık otoparkı, toplam 800 m2 olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, otuz araçlık misafir otoparkı, 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti, yüz yirmi ton kapasiteli su deposu, atık su arıtma sistemi, jeneratör, merkezi otomatik bahçe sulama sistemi, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 km'lik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 m²'lik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor.

Eylül 2009'da teslim edilecek olan, 400 m2'lik Kehribar, 300 m2'lik Ametist ve 290 m²'lik Safir villa seçenekleri bulunan TepePark Park Villaları'nda, fiyatlar villaların büyüklüklerine göre 660.000 YTL ile 860.000YTL arasında değişiyor.

0216 677 11 70

www.tepepark.com

Geri Dön