24 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda merkezi süpürge sistemi

TepePark Villaları'nda merkezi süpürge sistemi

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat bölgesinde yapımı devam eden TepePark Villaları, merkezi süpürge sistemi avantajı ile villa sahiplerinin yaşamını kolaylaştırıyor.



Eylül 2009'da teslim edilecek TepePark Villaları'nda, büyük yaşam alanlarındaki en büyük sorunlardan biri olan temizlik, merkezi süpürge sistemi ile sorun olmaktan çıkıyor. Villa fiyatlarının büyüklüklerine göre, 660 bin TL ile 860 bin TL arasında değiştiği TepePark'ta 440 metrekarelik Kehribar, 330 metrekarelik Ametist ve 320 metrekarelik Safir villa seçenekleri bulunuyor. Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken Tepe Park Villaları, tüketicilere müstakil hayat avantajları sunuyor.

Gürültüsüz temizlik

Sağlıklı ve temiz yaşam alanları için en iyi uygulama olan ve klasik elektrikli süpürgelerden 3-4 kat daha fazla temizlik gücü sağlayan merkezi süpürge sistemi, tozun %100'ünü farklı çalışma sistemi sayesinde yok ediyor. merkezi süpürge sistemi, maksimum temizlik rahatlığını sağlayacak şekilde villaların uygun noktalarında bulunan süpürge prizlerine kolaylıkla takılan hortum avantajıyla, odadan odaya taşınacak bir makine olmadığı için zamandan ve enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca, sistemin ana ünitesi aktif yaşam alanlarının uzağında olduğu için temizlik sırasında gürültü meydana gelmiyor. Klasik elektrikli süpürgelerdeki torba sorununa da son veren ana ünite, kolayca boşaltılma özelliği ile de kolaylık sağlıyor.

Tepe Park Villaları: 0216 677 11 70

www.tepepark.com

İlgili haberler

Dünyanın en iyi markaları TepePark'ta buluştu

TepePark'ta ücretsiz iç mimari desteği

TepePark'tan akıllı villalar

TepePark'ta 36 aya yüzde 1.2 faizle!

TepePark Villaları'nda akıllı müstakil hayat!

Metrekaresi 2 bin YTL'ye villa!

TepePark'ta her villaya bir dönüm alan

TepePark Villaları'nda 660 bin YTL'ye!

Geri Dön