18 / 04 / 2024

Tepepark Villaları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor! 575 bin dolara!

Tepepark Villaları'nda yaşam Ağustos'ta başlıyor! 575 bin dolara!

Tepepark Villaları'nda hayat önümüzdeki ay başlayacak. Tapuların hemen teslim edildiği proje kapsamında yer alan villaların fiyatları 575 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki en pahalı villanın fiyatı ise 780 bin dolar olarak belirlendi



Yuvataş İnşaat tarafından yükselen Tepepark Villaları'nda hayat önümüzdeki ay başlayacak. Tapuların hemen teslim edildiği proje kapsamında 320 metrekarelik Safir ve 330 metrekarelik Ametistin fiyatları 575 bin dolar olarak belirlendi. Proje kapsamında yer alan konutlardan 440 metrekarelik Kehribar ise 780 bin dolardan satışa sunuluyor.

Proje kapsamında müşteriler her bankadan kredi çekebiliyor. Ayrıca firma bünyesinde yüzde 50 peşinat ödeniyor. Ve geri kalanı 12 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor.

1 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayatlar Safir, Ametist ve Kehribar olmak üzere 3'e ayrılmış durumda. Kurtköy Akfırat Bölgesinde kurulan projede toplam 800 metrekare olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu yer alıyor.

Proje kapsamında ayrıca; 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Clubte ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.


0216 677 11 70
www.tepepark.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön