29 / 03 / 2024

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Teras Marmara Yuvacık'ta lansman satışları başladı!

Kavan Yapı A.Ş.’nin Kocaeli Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da lansman satışları başladı. Projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde.



Körfez’i tamamen gören bir mevkide doğayla iç içe olacak şekilde tasarlanmış bu projeye gösterilen ilgi, şimdiden beklentilerin üstünde. Kocaeli’nin yapı ve inşaat sektöründeki deneyimli firması Kavan Yapı A.Ş.’nin Yuvacık’ta başladığı, şehre heyecan katan yeni projesi Teras Marmara’da satışlar lansman fiyatları ile başladı.


DOĞA İLE İÇİÇE


40 yıllık deneyimi ve şimdiye dek gerçekleştirdiği müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli ve güven veren projeleriyle yapı ve inşaat sektörünün öncü firması Kavan Yapı A.Ş, Yuvacık’ta hayata geçirdiği son projesiyle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Konumu, sosyal donatıları, doğa ile iç içe yapısı ve güvenli yaşam alanı anlayışı ile hayata geçirilen projeye ilgi şimdiden çok yoğun durumda.


“ÇOK FAZLA MESAİ HARCADIK”


Konuyla ilgili bilgi veren Kavan Yapı A.Ş. Satış Direktörü Dilan Yaman, “Proje bizi de oldukça heyecanlandıran bir şekilde başladı ve öyle de devam ediyor. Lansman fiyatları üzerinden başlayan satışlar şimdiden büyük ilgi görmeye başladı ”dedi. Yaman, “ Bu proje için çok fazla hayal kurduk ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek adına da ekibimizle birlikte çok fazla mesai harcadık. Her detayı en doğru biçimde işlemek için tüm çalışmalarımızı titizlikle yürüttük. Şimdi artık işin yarısına geldik sayılır. Buradan sonrası, önümüzdeki süreci en güzel biçimde geçirmek ve tüm daireleri sahiplerine tam zamanında teslim etmek. Bir an önce insanların yüzlerindeki o memnuniyeti ve mutluluğu görmek için sabırsızlanıyoruz”dedi.


“MUTLULUK”, “HUZUR” VE “ÖZGÜRLÜK”


Projenin tam bir ekip çalışması sonucu ortaya çıktığını söyleyen Yaman, “Teras Marmara, hayallerimizi üç temel duygu üzerinde şekillendirdiğimiz, gurur duyacağımız projelerden biri oldu. Projenin yaratım sürecinde “mutluluk”, “huzur” ve “özgürlük” temalarını temel aldık. Bunda elbette projeyi konumlandırdığımız, dört bir yanı yeşille çevrili ve Körfez’i eksiksiz bir şekilde görebildiğiniz noktanın da payı büyüktü” açıklamasında bulundu.  


HER DETAY HESAPLANDI


Yaman, “Genel Müdürümüz Kasım Danyıldız özellikle bu bölgenin belirlenmesinde ve sürecin yönetiminde büyük rol üstlendi. Proje Müdürümüz Sezai Çalık projeye dair tüm detaylarla eksiksiz bir şekilde ilgilenirken, İç Mimarımız Neslihan Pehlivan da hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek planları hazırlamakla meşguldü. Elbette çok yoğun bir süreç geçirdik. Bu süreç boyunca asıl hedeflerimizden biri de Kavan Yapı A.Ş’nin Kocaeli’de atacağı yeni adımı temsil etmek oldu. Hep birlikte gerçekten güzel bir projeye imza attığımızı düşünüyorum”dedi.


“GELİN BU RÜYAYI BİRLİKTE YAŞAYALIM”


Son olarak lansman fiyatları üzerinden yapılan satışların halen devam ettiğini vurgulayan Dilan Yaman, “Kavan Yapı A.Ş adına buradan tüm Kocaelilileri projeyi incelemek ve ödeme koşullarını görüşmek için satış ofisimize davet ediyorum. Gelin bu rüyayı birlikte yaşayalım” diyerek bütün Kocaelileri satış ofisine beklediklerini söyledi.




www.kavanyapi.com





Kocaeli Gazetesi


Geri Dön