28 / 03 / 2024

Termo Teknik başarılı bayilerini St. Petersburg’ta ağırladı!

Termo Teknik başarılı bayilerini St. Petersburg’ta ağırladı!

Termo Teknik, Türkiye’de 2013 yılının ikinci yarısında satışa sunulan ve kısa sürede stokları tükenen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ın“Satış ve Hizmet Kampanyası” çerçevesinde başarılı olan 34 bayisini St. Petersburg’ta ağırladı...



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, aynı grubun Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax’ın “Satış ve Hizmet Kampanyası” çerçevesinde en başarılı satışı gerçekleştiren 34 bayisini 6-9 Aralık 2013 tarihleri arasında St. Petersburg’a götürdü. Rusya’nın ikinci büyük şehri St. Petersburg’da gerçekleştirilen gezide ünlü Nevski Caddesi, Isaac Katedrali, Amirallik Binası, Sanatçılar Meydanı, Aurora Gemisi, Neva Nehri gibi doğal ve tarihi yerlerin yanı sıra, çarların geniş özel sanat koleksiyonlarına ev sahipliği yapan dünyanın en büyük müzeleri arasında yer alan Hermitage Müzesi de ziyaret edildi.St. Petersburg gezisi sırasında ürünlerinin kullanıldığı projeleri gezdiren Termo Teknik, böylelikle yapılan çalışmaları bayilerine yerinde görme fırsatı da sağladı.


Evomax’ın hem bayi hem inşaat şirketleri hem de proje firmaları tarafından çok beğenildiğine dikkat çeken Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, Evomax’ınstoklarının kısa sürede tükendiğini ve yeni partilerin sipariş edildiğini belirtti. 


Evomax’ınkonut projelerinden endüstriyel tesislere varıncaya kadar çok geniş bir alanda her türlü merkezi ısıtma sistemi ihtiyacına cevap verebildiğini kaydeden Porsemay, şunları söyledi:


“Birçok merkezi sistem kazanına oranla daha az yer kaplayan Evomax, diğer kazanlara göre hafif olmasının yanı sıra çok sessiz çalışıyor. Düşük emisyon değerleri ve güneş kolektörleri ile entegre çalışabilen kontrol panellerine sahip Evomax, yüksek enerji tasarrufu sağlarken gelecek nesillere de temiz bir doğa bırakmayı hedefliyor.42, 65, 90, 105, 125, 160 kw ısıtma kapasiteleri ve birlikte çalıştırılabilme özellikleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçlarına cevap verenEvomax, talep edildiğinde tek kontrol paneli ile15 adet kazanı birlikte sıralı çalıştırabilme şartıyla 2400 kw’a varan ısıtma kapasitesine ulaşılabiliyor.

Evomax; ileri teknoloji ürünü yapısı ve gelişmiş kontrol sistemleri aracılığıyla özellikle geçiş mevsimlerinde istenilen sıcaklıklarında çalışarak minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlıyor.”



Geri Dön