25 / 04 / 2024

Termo Teknik’ten EVOMAX Projematik desteği!

Termo Teknik’ten EVOMAX Projematik desteği!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerinden birisi olan Termo Teknik tarafından geliştirilen ”EVOMAX Projematik” programı, taahhüt uygulayıcıları ve proje yöneticilerine çok önemli kolaylıklar sağlıyor.



İngiltere’de ısı sistemleri devi Ideal Boilers firması  tarafından 110 yıllık tecrübe ile üretilen EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı kazanları Türkiye’ye sunan Termo Teknik, taahhüt uygulayıcıları ve proje yöneticilerinin sistem tasarımı ve bütçe hesaplamalarına katkıda bulunmak amacıyla “EVOMAX Projematik Kaskad Tekliflendirme Programı”nı oluşturdu. 


Termo Teknik ile çalışan kurum ve profesyoneller, kullanıcı adı ve şifreleri aracılığıyla Termo Teknik web sitesinde yer alan programa ulaşarak, projeleri için doğru kapasite ihtiyacını hesaplayabiliyor ve kaskad sistemlerde kullanılacak diğer sistem parçalarını bütçeleri doğrultusunda seçebiliyorlar.


Büyük Kolaylık

EVOMAX Projematik,  teklif hazırlama aşamasında sistemde kullanılması planlanan cihazları ve ısıtma ihtiyacı olan alanları sorarak gerekli malzemeyi seçiyor, akabinde istenen fiyat ve vade koşullarını ekleyerek standart teklif formatında kullanıcıya veriyor. Program dahilinde, seçilen cihazlara göre üretilecek toplam ısı kapasitesini de görmek mümkün oluyor. Böylece proje yöneticileri ciddi mühendislik bilgisi ve uzun süreli çalışma gerektiren proje tasarımı, malzeme seçimi, tekliflendirme gibi  işlemleri çok kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hayata geçirebiliyorlar. 


Kullanıcı ve Bilgi Gizliliği

EVOMAX Projematik, sistemine sadece kullanıcı adı ve şifresine sahip olan kişiler ve kurum temsilcileri girebiliyor. Bu kişilerin hazırladığı  tüm teklifler güvenli bir şekilde kayıt edilerek yüksek gizlilikle saklanıyor ve kullanıcı ihtiyaç duyduğunda önceki tarihlerde hazırladığı proje tasarımlarını da programa girerek görebiliyor.



Geri Dön