25 / 04 / 2024

Terrace Mix Evleri daire fiyatları!

Terrace Mix Evleri daire fiyatları!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Toplamda 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Terrace Mix Konutları 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki Terrace Mix Evleri daire fiyatları ne kadar?



İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen  Terrace Mix  projesinde yer alan konutların büyüklükleri 34 metrekare ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Terrace Mix Evleri daire fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Toplam 945 tane dairenin yer aldığı proje  İnanlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Terrace Mix Esenyurt projesinin ödeme planı kapsamında dayalı döşeli stüdyo daireler için 13 bin lira peşinat ödeniyor, kalan tutar ise aylık 1.150 TL taksitler ile tamamlanıyor. 


İnanlar Terrace Mix konum olarak E-5'e 500 metre, Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre ve  Marmaray Projesi'ne 17 kilometre mesafede yükseliyor.


Terrace Mix Evleri daire fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede  güneşlenme terası, kapalı çocuk havuzu, kardiyo, fitness, çocuk oyun alanıbuhar banyosu, otopark, Türk hamamı, sauna, yürüyüş yolu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön