25 / 04 / 2024

Terrace Park Türkiye'nin ilk termal konut projesi satışa sunuldu!

Terrace Park Türkiye'nin ilk termal konut projesi satışa sunuldu!

Almanya ve İngiltere ortaklı Immotrrust İnşaat, Türkiye' nin ilk termal konut projesi Terrace Park' ı Eskişehir'de satışa sundu. Terrace Park, şehir merkezine 10 dakikalık mesafede konumlanıyor...



Almanya ve İngiltere ortaklı Immotrrust İnşaat, Türkiye'nin ilk termal konut projesi Terrace Park'ı Eskişehir'de satışa sundu. Avrupa ve Amerika'da birçok projeye imza attıktan sonra 2009 yılında Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarına başladıklarını ve İstanbul, Gelibolu ile Eskişehir'de inşaat projelerine devam ettiklerini belirten Immotrrust İnşaat AŞ CEO'su Selim Kuzu, 290 adet konuttan oluşan projenin toplam yatırım miktarının 100 milyon TL olduğunu açıladı. 


Selim Kuzu, "Bu proje Türkiye'de bir ilk olacak. Konut projeleri içinde termal olmuyor, devre mülklerde oluyor. Bu proje ise hayatımızı bitmeyen bir tatile çevirecek" dedi. Proje hakkında bilgi veren Kuzu, "26 bin 429 metrekare alanda, yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan Terrace Park, şehir merkezine 10 dakikalık mesafeye karşın şehrin gürültüsünden uzak, temiz havalı ve yeşilliklerle bezeli bir ortamda konumlandırıldı. Eskişehir'in en sağlam zemini olan, kayalıklar bölgesinde yapılan zemin etütleri, proje arazisinin en üst düzeyde depreme dayanıklı ve güvenceli olduğunu gösteriyor. Terrace Park, arazi seçimi sürecinden başlayan bir titizliğin ürünü. Arazinin seçiminde, doğu - batı yönünde güneş ışığından maksimum faydalanma ve termal su kullanımı en önemli etkenler. Kaynaktan elde edilen su, açık ve kapalı havuzlarda ve hamam-SPA gibi tesislerde Terrace Park sakinlerinin hizmetine sunulurken, kışın da ısınma ekonomisine katkı sağlayacak bir imkan" dedi. 


Projenin 2016 yılında bitirileceğini söyleyen Kuzu, "Terrace Park ile ev sahiplerine yaşamlarım kolaylaştıran ve renklendiren imkanlar sunacağız. Doğa ile iç içe huzurlu konforlu bir mimari ile Terrace Park'ın örnek bir proje olacağına inanıyorum yalnızca termal suyumuz ile değil, sinema salonlarımız, spor merkezimiz, fitnees salonumuz, basketbol sahamız, kreş yapacağız" diye konuştu. 



Dünya Gazetesi 




Geri Dön