26 / 04 / 2024

Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim?

Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İnanlar İnşaat imzası ile yükselen Terrace Tema Park projesinde satışlar devam ediyor. Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim edilecek sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.



Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim sorusunun yanıtını vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.  Terrace Tema  Park projesinde yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent'te inşa edilen Terrace Tema projesinde toplamda 416 adet konut yer alıyor. Projede içerisinde bulunan dairelerin alanları 90 metrekareden başlayıp 225 metrekareye kadar yükseliyor.

 

Terrace Tema evlerinde 3,40 metre tavan yüksekliği, 360 derece panaromik göl ve deniz manzarası bulunuyor. Projede fitness center, spor alanları, sauna, yürüyüş yolları,  buhar odası,  dinlenme alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar da mevcut.


Terrace Tema Küçükçekmece projesi ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtını veriliyor. Proje kapsamında 30 ve 40 katlı 2 blok yer alıyor. Daire fiyatları ise 151 bin 200 TL ile 690 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Terrace Tema ödeme planı kapsamında 0 TL'den başlayan peşinatlarla 60 aya varan taksit avantajları sağlanıyor.


Terrace Tema adres;

Terrace Tema Park ulaşım: 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema iletişm;

Terrace Tema telefon numarası: 0212 698 15 00

Web Adresi: http://www.terracetema.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön