28 / 03 / 2024

Terrace Tema Park fiyatları!

Terrace Tema Park fiyatları!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema Park fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 KDV ve yüzde 1 peşinat avantajı bulunan Terrace Tema Halkalı projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor



Terrace Tema projesi 2 blok halinde toplam 416 adet konuttan meydana geliyor.  Terrace Tema  Park fiyatlarına geçmeden önce projenin detaylarını anlatalım.


Terrace Tema satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutların alanları 90 metrekare ile 236 metrekare arasında değişiyor.


Terrace Tema Park fiyatları!

Terrace Tema fiyatları kapsamında peşinatları 4 bin 650 liradan başlıyor. Projede yüzde 1 peşinat veriliyor. Terrace Tema Halkalı teslim tarihi hemen olarak belirlendi.


Teras Tema Halkalı projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik, otopark, sauna gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


30 ve 40 katlı 2 blok halinde yükselen Teras Tema Park İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te yer alıyor. Proje  İnanlar İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. 


Terrace Tema nerede?

Terrace Tema Park ulaşım: 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Terrace Tema telefon numarası: 0212 698 15 00

Web Adresi: http://www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön