26 / 04 / 2024

Terrace Tema Park ne zaman teslim? 395 bin liraya!

Terrace Tema Park ne zaman teslim? 395 bin liraya!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

Terrace Tema Park ne zaman teslim? sorusuna 4 ay sonra cevabı veriliyor. Atakent Terrace Tema Evleri projesinde konutların fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...




416 adet konuttan meydana gelen  Terrace Tema  konut projesi  İnanlar İnşaat  imzasını taşıyor. İnanlar Terrace Tema Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı Atakent bölgesinde yükseliyor.


Terrace Tema Park ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce proje detaylarına yer verelim. Terrace Tema Atakent projesi 2 kule olarak inşa ediliyor. Terrace Tema Evleri Atakent'te kulelerin kat yüksekliği 30 ve 40 olarak belirlendi.


Atakent Terrace Tema projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Terrace Tema Evleri Atakent projesinde banka kredisi kullanılarak taksit yapılıyor.



Terrace Tema Park ne zaman teslim?


Terrace Tema Park ne zaman teslim sorusuna 4 ay sonra yanıtı veriliyor. Atakent Terrace Tema Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı. Terrace Tema Evleri Atakent projesinde daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.


Terrace Tema Evleri Atakent projesinde konutların büyüklükleri 90 metrekareden başlayarak, 225 metrekareye kadar farklılık gösteriyor. Terrace Tema Atakent tanıtım ofisi ile 0212 698 15 00'ı arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Terrace Tema Evleri Atakent projesinde spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Terrace Tema Park nerede?

Terrace Tema Park adres : 241. Sokak No:7 Atakent-Küçükçekmece/İSTANBUL


Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com


projeye sor



Geri Dön