28 / 03 / 2024

Terrace Tema Park ödeme planı!

Terrace Tema Park ödeme planı!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Tema

İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent bölgesinde inşa edilen Terrace Tema Park ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...



Dairelerin 90 metrekare ile 236 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Terrace Tema Park ödeme planı hakkında bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 2 blok bulunuyor. 


Blokların 30 ve 40 katlı olarak dizayn edildiği Terrace Tema Halkalı ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


26 bin 500 metrekaresinin yeşil alan için ayrıldığı Terrace Tema Park ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje,  İnanlar İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. 


Terrace Tema Park ödeme planı!


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği İnanlar İnşaat Terrace Tema telefon numarası şu şekilde: 0212 698 15 00. Proje, 416 adet konuttan meydana geliyor.


Terrace Tema Park ödeme planı!


Terrace Tema Park ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Toplam 78 bin 856 metrekare alana sahip Halkalı Terrace Tema'da; yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. Projede tavan yükseklikleri 3.4 metre olarak belirlendi.


Terrace Tema Evleri iletişim:

Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: www.terracetema.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön