18 / 04 / 2024

Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama avantajları!

Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama avantajları!

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor.



İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor. İnanlar imzalı, sıfır durumda bir yaşam alanına taşınmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan kiralama formülleri ile hem İnanlar’dan daire satın alan yatırımcılar hem de kiracılar kazanıyor…


Satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin yaşam kalitesinin takibine ve yatırımlarının değerini korumaya önem veren İnanlar; kiralama sürecinin her aşaması ile ilgilenerek dairelerin uygun kiraya verilmesi için aktif olarak ücretsiz hizmet veriyor. Kiralama işlemlerini direkt İnanlar ile yürüten kiracı adayları hiçbir hizmet bedeli ödemeden kiralama sürecini daha avantajlı koşullarla tamamlıyor. Ayrıca sadece Terrace Tema’da geçerli uygulama ile farklı tip ve dairelere özel belirlenen oranlarda kiracıların taşınma masrafları karşılanmaktadır.


İstanbul'un trend ilçesi Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde tamamlanan yüksek yatırım değerli ve yaşamın başladığı Terrace Mix, 1+0’dan 3+1’e değişen seçeneklerle 5 blokta 945 yaşam alanı ile her yaşama ve her beklentiye cevap veriyor. Metrobüs ve yakın çevreye ücretsiz servis aracı hizmetinin yanı sıra stüdyo dairelerde dayalı-döşeli teslim seçeneğinin sunulduğu Terrace Mix projesi özellikle küçük aileler ve öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Açık ve kapalı havuzlar, 27 mağazalık çarşı, belirli daire tiplerine sunulan özel depo alanı, 7/24 CCTV'li güvenlik, spor salonu, cep sineması, fitness, buhar banyosu, sauna, bilardo,Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalıkları ile Terrace Mix yaşam ve yatırımın ideal karışımı olarak tanımlanıyor. Önemli ulaşım noktaları Tem ve E-5’e 3 dk mesafede olup Atatürk havalimanına 15 dk dır.


Terrace Tema ise şehrin en yeni yaşam ve yatırım trendi Atakent Halkalı'da; seçkin eğitim, sağlık, alışveriş merkezlerine ve önemli ulaşım akslarına yakın bir konumda yer alıyor. Büyüklükleri 95 m2 - 236 m2 arasında değişen; 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunan Terrace Tema daireleri, 3.40 m tavan yükseklikleri ile İstanbul’da eşine az rastlanır ferahlık ve konfor sunuyor. Sadece 416 dairesi ile bölgenin en butik yaşam projelerinden olan Terrace Tema özgün mimarisi ile yaşama ve doğaya daha çok alan sağlıyor. Bölgenin en önemli noktalarına hızlı ve konforlu ulaşım sağlayan ücretsiz servis aracı, her daireye özel depo alanı, 7/24 CCTV'li güvenlik, 26.500 m2 yeşil yaşam alanı, keyifli spor alanları, açık ve kapalı havuzlar, göl ve deniz manzaralı seyir terasları gibi sayısız ayrıcalıklar Terrace Tema'da yaşanmayı bekliyor. Terrace Tema ve Terrace Mix projelerinde mobilyalı kiralık daire seçenekleri mevcuttur. 


Dilerseniz, telefon yoluyla veya satış ofislerini ziyaret ederek Terrace Mix ve Terrace Tema'nın çok özel kiralama ve satın alma opsiyonlarını yakından tanıyabilirsiniz. İnanlar'ın uzman satış danışmanları tüm detaylar için sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır. 


Tel: 444 2 002 

www.inanlarinsaat.com.tr

www.terracetema.com

www.terracemix.com 



Geri Dön