26 / 04 / 2024

Tesco Kipa'dan İstanbul atağı

Tesco Kipa'dan İstanbul atağı

TSKB GYO Genel Müdürü Ün,Pendorya Alışveriş Merkezinde hipermarket olarak Tesco Kipa ile anlaştıklarını bilirtti.



TSKB Gayrimenkul'un ilk yatırımı olan Pendik'teki Pendorya Alışveriş Merkezinde hipermarket olarak Tesco Kipa ile anlaştıklarını bildiren TSKB GYO Genel Müdürü Korkut Ün, Adana'da bir şehir oteli proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Ün, lojistik sektörü üzerine proje geliştireceklerini de söyledi.

Kiralamalarda minumum baz kira ve cirodan pay üzerinde anlaştıklarını belirten Ün "Sürdürülebilir olmayı önemsedik. Çünkü AVM'de yatırımcı ve perakendeci bir bütün. Perakendeci kazanmazsa AVM de kazanmaz" dedi.

ARTIK İSTANBUL'DAYIZ

Pendorya Alışveriş Merkezi'nin içindeki 8 bin 500 metre kare alanda hiper market işletecek olan Tesco Kipa Kurumsal ılişkiler ve Hukuk Direktörü Yılmaz Attila ekonomik dalgalanmanın, yeni yatırımlar için bir engel teşkil etmemesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Daha önce Kurtköy ve Silivri'de mağaza açtık. Ancak, `İstanbul değil orası, İstanbul'da yoksunuz' dediler.

Artık İstanbul'dayız. Bütün dünyayla birlikte ülkemizi de belli ölçülerde etkileyen ekonomik dalgalanmanın, yeni yatırımlar için bir engel teşkil etmemesi, bizi de ziyadesiyle mutlu ediyor. Tesco Kipa'nın, Pendorya bünyesinde, 14 milyon TL'lik bir yatırım kapsamında, 250 yeni kişiye istihdam yaratabilecek olması, bu mutluluğumuza eklenen çok önemli bir olaydır."

Bugün

Geri Dön