16 / 04 / 2024

The Address Residence İstanbul'da satışlar devam ediyor!

The Address Residence İstanbul'da satışlar devam ediyor!

İkonik tasarımı, beş yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul, olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.



İkonik tasarımı, beş yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul, olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.


Emaar Türkiye’nin Çamlıca’da 2,3 milyar dolarlık proje maliyeti ile projelendirdiği Emaar Square’in gözbebeği The Address Residence İstanbul, Sir Norman Foster’ın kurucusu olduğu dünyanın en önemli mimari ofislerinden Foster + Partners’ın imzasını taşıyor. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı daireleri ve beş yıldızlı The Address Hotel’in hizmet konforuyla satışa sunulan The Address Residence İstanbul, farklı daire seçenekleriyle de dikkat çekiyor.


1+1’den 5+1’e daire seçenekleri


46 kattan oluşan The Address İstanbul’un ilk 11 katında Emaar’ın beş yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel, 183 odasıyla yer alıyor. Standart ve süit odalarının yanı sıra restoranlar, SPA, havuz ve sağlık kulübüyle konuklarına beş yıldızlı konforu vaat eden otel, aynı zamanda yaşamın merkezi olacağı iddiasını da taşıyor.


12 - 29 kat arasında yer alan The Address Residence İstanbul, 197 adet mobilyalı lüks rezidans daireleri, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve 78 metrekareden 213 metrekareye kadar değişen tipleriyle, yatırımcısına farklı alternatifler sunuyor. 30 ile 46 katları arasında bulunan The Address Residence Sky View İstanbul’da ise 123 adet lüks rezidans dairesi, 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçenekleri, 89 metrekare ile 645 metrekareye kadar değişen daire tipleriyle sunuluyor.


Benzersiz kiralama sistemi ile daha karlı yatırım!


Emaar’ın The Address markalı, mobilyalı rezidanslar için sunduğu kiralama sistemi, The Address Residence İstanbul ile Türkiye’ye de geliyor. Ev sahipleri tercih ederse, 12 ile 29. kat arasında bulunan ve otelin beş yıldızlı hizmetinden yararlanan 197 adet mobilyalı lüks rezidans dairelerini, The Address Hotel’in özel kiralama sistemine dahil ederek sürdürülebilir gelir elde edebiliyorlar. Rezidans dairelerin tamamına The Address Hotel hizmet veriyor.


Nefes kesen bir tasarım


ünyanın konaklama sektöründeki ilk ve en önemli iç mimarlık ofisi Hirsch Bedner Associates (HBA) dokunuşlarıyla hayat bulan The Address Residence İstanbul, ayırt edici mekânları, ilham verdici detaylarıyla lüks, konfor ve yeniliği bir araya getiriyor. HBA tarafından bir İstanbul hanımefendisinden ilham alınarak iç tasarımı yapılan ikonik kule, zengin renkleri, mücevherleri andıran ışıltısı ile nefes kesen bir tasarıma dönüşüyor.


 


Emaar Square Satış Ofisi: 0212 547 17 17


www.emaarsquare.com.tr


Geri Dön