28 / 03 / 2024

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 385 dolar!

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 385 dolar!

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da inşa edilen Emaar Square kapsamında yer alan The Address Residence projesi görücüye çıktı. Toplamda 46 kattan oluşan projenin ilk 11 katında Emaar'in 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel yer alıyor.



Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da inşa edilen Emaar Square kapsamında yer alan The Address Residence projesi görücüye çıktı. Toplamda 46 kattan oluşan projenin ilk 11 katında Emaar'in 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel yer alıyor. Projenin 12-29. katlarında ise 197 adet mobilyalı rezidans daire seçenekleri bulunurken; 30 ve 46. katları arasında da toplam 123 adet mobilyasız daire tipleri mevcut. 


Gelir sağlıyor 

The Address Residence projesinde 12 ve 29. katlar arasında bulunan mobilyalı daireler ev sahiplerine gelir de sağlıyor. Ev sahibi dilerse The Address Hotel'in kiralama sistemine dahil edilerek gelir elde edebiliyor. Büyüklükleri 78 ile 645 metrekare arasında değişen daire seçeneklerinin yer aldığı The Address Residence fiyatları ise metrekare bazında 5 bin 385 dolardan başlıyor. 


Türkiye'ye inandıklarını ve uzun dönem bölgede yatırım hedeflerinin olduklarını söyleyen Emaar'm Bölge CEO'su Ozan Balaban, "Türkiye'de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sadece İstanbul diğer Türkiye'nin kıyı kentleri ile de ilgileniyoruz" dedi. 


Posta


Geri Dön