25 / 04 / 2024

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 300 dolardan satılıyor!

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 300 dolardan satılıyor!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: The Address Residence

Bugün basın toplantısı gerçekleşen The Address Residence projesi, dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketi olan Emaar tarafından İstanbul Çamlıca'da inşa edilecek. Projede dairelerin metrekaresi 5 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.




Dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketi Emaar, Dubai'den sonra ilk kez İstanbul'da ödüllü markası The Address ile yatırım fırsatı sunuyor. Dubai'de bir çok lüks rezidans projeleleri olan Emaar, ilk kez Türkiye'de farklı hizmet anlayışını The Adress + Resorts ile taşıyor.


İstanbul Çamlıca'da yer alacak proje, 5 yıldızlı otel konforunu ve hizmetini rezidanslarına taşıyor. "Hayatın başladığı yer, hayatın geçtiği yer!" sloganıyla hayata geçen projenin ilk 11 katında yer alacak The Address Hotel, 183 odasıyla misafirlerine dünya standartlarında birinci sınıf hizmet veriyor. Konaklamanın geceliği 400 dolar olarak öngörülüyor.


The Address Hotel'ün üst katlarında 320 lüks rezidans daire yer alıyor. Yatırımcılar isterlerse The Address İstanbul Hotel konseptine uygun mobilyalı yada mobilyasız rezidans sahibi olabiliyorlar. 197 rezidans mobilyalı; 1'den 3 odaya kadar farklı seçeneklere sahip. 123 rezidans mobilyasız, lüks, akıllı ev teknolojilerine sahip. Oda sayısı 1'den 5 odaya kadar ve çatı dubleksi seçeneklerinden oluşuyor. Rezidansların metrekare fiyatı 5 bin 300 dolar. Fiyatlar lokasyon ve manzaraya göre değişiklik gösteriyor.


The Address Residence ta metrekaresi 5 bin 300 dolardan satılıyor!


The Address İstanbul, hotel misafirlerine sunduğu hizmetleri rezidans sahiplerine de sunuyor. Spa, restoran, gözlem terası, 24 saat güvenlik, 24 saat resepsiyon, temizlik ve çamaşırhane servisi, özel depo alanları ile gurme oda servisi hizmetlerinden yararlanabiliyorlar.


The Address İstanbul rezidanslarından hemen yakınında hayata geçirilecek olan Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde 150 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. İstanbul'un en büyük alışveriş merkezi olarak planlanan Emaar Square 100'ü restoran, kafe olmak üzere 400'den fazla mağaza yer alıyor. Emaar Turkiye CEO'su Ozan Balaban bugün gerçekleşen basın toplantısında İstinye Park ve Cevahir'in birleşimi gibi olacağını söyledi. 


The Address Residence ta metrekaresi 5 bin 300 dolardan satılıyor!


Emaar Square'in 48 bin metrekare alanı ofis için ayrılıyor. Çok yönlü yaklaşıma sahip olan Emaar'ın, ofisleri alışveriş merkezinin yakınında konumlandırıyor.


İstanbul Çamlıca'da yer alan The Address İstanbul ana arterlere çok yakın, Bağdat Caddesi'ne 4 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 km , Kadıköy'e 5,5km, Taksime 11 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km mesafede bulunuyor.


İstanbul'un hakettiği konumda olmadığını dile getiren Emaar Turkiye CEO'su Ozan Balaban, Emaar'ın yatırımlarının devam edeceğini, Antalya ve İstanbul'da gene karma bir proje hayata geçireceklerini ve projeleriyle turizme destek vermek istediklerini dile getirdi.


Emaar Square İletişim

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Simay YAYLACI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön