29 / 03 / 2024

The Address Rezidans fiyatları!

The Address Rezidans fiyatları!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: The Address Residence

The Address Rezidans fiyatlarına göre dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 Dolar' dan başlıyor. Toplam 197 adet daireden oluşan proje Emaar İnşaat imzasıyla yükseliyor.



The Address Rezidans projesinde dairelerin alnaları 78 metrekare ile 234 metrekare alan arasında değişiyor. Proje 12 ile 29 katlı bloklardan oluşuyor.


The Address Rezidans projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 197 adet daire bulunuyor.


The Address Rezidans projesi The Address İstanbul projesinin üç bölümünden biri olarak yükseliyor. Projenin diğer bölümleri ise  The Address Hotel ve The Address Sky View olarak bulunuyor.


The Address İstanbul projesinde  fitness salonu, SPA, havuz, kafe, restaurant, gözlem terası,çocuk oyun alanları, resepsiyon hizmetleri, özel otopark ve depolama alanları, toplantı salonları bulunuyor. 


The Address Rezidans fiyatlarına göre daireler metrekare birim fiyatı 5 bin 300 Dolar' dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


The Address Sky View'de ise 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Proje 30 ile 46 kat arasında değişiyor.


The Address İstanbul satış ofisi

Tel: 0 216 547 1717 

Web: www.emaarsquare.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön