19 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti sokak hayvanları için tezgah açtı!

The House Residence Bomonti sokak hayvanları için tezgah açtı!

The House Residence Bomonti’nin bakıma muhtaç hayvanlar için yaptığı çağrı büyük ilgi gördü. Toplanan birçoğu antika değeri taşıyan eşya, Bomonti Antika Pazarı’nda satışa sunuldu.



Elde edilen gelir Bolluca Hayvan Barınağı’ndaki sevimli dostlarımızın tedavisi için harcanacak.  


2016 Mayıs ayında kapılarını açmaya hazırlanan The House Residence Bomonti sosyal sorumluluk projeleriyle İstanbul’un tarihi semtine şimdiden hareket getirdi. The House Residence’ın, son projesi, Bolluca Hayvan Barınağı’nda tedavi edilmeyi bekleyen sevimli dostlarımız için gerçekleştirildi. 


Hayvan Hakları Derneği ile işbirliği yapan The House’un, kullanılmayan antika, ikinci el, retro, vintage eşyaları The House Cafe ve The House Hotel’lere bırakma çağrısı geniş yankı buldu. Cağrıya önemli  isimlerden yanıt geldi. Yenigün Ailesi, Koç Müzesi, Autoban, The House Cafe, FYP, Oytun Berktan, Erkal Aksoy (A La Turca House) Luna Park, Bettina Hakko-BC Atelier tarafından onlarca değerli eşya bağışlandı. 


The House Residence Bomonti’nin tedaviye muhtaç hayvanlar için kurduğu stant Antika Pazarı’nın en ilgi gören köşesi oldu. Tüm objeler, özellikle antika değeri olanlar süratle satıldı . The House standını görmeye gelenlerin yanında, pazarın müdavimleri de stantta keyifli dakikalar geçirdi. 


Bir grup veteriner barınağa gidecek

Pazardaki satıştan elde edilen 7 bin 690 lira gelir süratle bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavisine aktarılacak. İstanbul Hayvan Hakları Derneği aracılığı ile birkaç gün içinde bir grup veterinerle anlaşılacak. En kısa sürede Bolluca’ya gidilerek hayvanların bakımı gerçekleştirilecek. 



Geri Dön