26 / 04 / 2024

The House, “rezidans” markasını Bomonti’ye taşıyor!

The House, “rezidans” markasını Bomonti’ye taşıyor!

Şehrin önemli noktalarında önce The House Cafe ve ardından The House Hotel zincirleriyle konumlanan ve hizmet sektöründe markalaşan The House, büyüme hedefi doğrultusunda “rezidans” markasını Bomonti’ye taşıyor...



Şehrin önemli noktalarında önce The House Cafe ve ardından The House Hotel zincirleriyle konumlanan ve hizmet sektöründe markalaşan The House, büyüme hedefi doğrultusunda “rezidans” markasını Bomonti’ye taşıyor. The House Residence Bomonti projesi; ABD, NATO ve Rusya için yaptığı çok sayıda projeyle bilinen Yenigün’ün yatırımıyla ve FYP Proje Geliştirme’nin konsept ve koordinasyonuyla hayata geçiriliyor. The House Residence Bomonti, 11 ülkede faaliyet gösteren Ankaralı Yenigün’ün İstanbul’daki ilk gayrimenkul geliştirme projesi. The House Residence’ta yaşayanlar, apart dairelerinde 7 gün 24 saat kişiye özel hizmet alabilecekler. The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club.



Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services’i aynı çatı altında bir araya getiriyor. The House Residence’ta özel resepsiyon, kişiye özel asistan hizmeti, concierge, housekee-ping, vale hizmeti, teknik destek ile 7/24 hizmet sunulacak. Alınan hizmetlere göre aidatlar da çeşitlenecek. FYP Proje Geliştirme, planladığı konsept ve iç mekan tasarımında İngiltere Conran + Part-ners ve Hyland Edgar Driver ile işbirliğinde bulundu. 42 m² ile 130 m² arasında değişen apart daireler, Mayıs 2016’da sahiplerine teslim edilecek. Hasılat paylaşımı ile yaklaşık 100 milyon Dolar yatırım maliyeti olan projede dairelerin metrekaresi ortalama 4.500 Dolar’dan satışa sunulacak.


Gayrimenkul Türkiye 


Geri Dön