25 / 04 / 2024

The Istanbul Editionın resmi açılışı 2 Mayıs'ta yapıldı!

The Istanbul Editionın resmi açılışı 2 Mayıs'ta yapıldı!

İstanbulun yeni lüks oteli The Istanbul Editionın resmi açılışı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlunun da katıldığı açılış daveti, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu



Butik otel konseptinin yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin kurduğu Edition markasının Avrupadaki ilk, dünyadaki ikinci oteli, İstanbulun Levent semtinde açıldı. Yatırımı Palmali ve ISR Group, işletmesi ise Marriott Internationala ait olan The Istanbul Edition adlı otelin resmi açılışı, 2 Mayısta Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından yapıldı. Ev sahipliğini Mübariz Mansimovun yaptığı açılış gecesi, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerini de bir araya getirdi. Geceye katılanlar arasında Hikmet Çetin, Mahsun Kırmızıgül, Şebnem-Celal Çapa, Mehmet Ali Yalçındağ, Feryal-Kemal Gülman, Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan, Müge Canmutlu, Başaran Ulusoy, Hamdi Akın ve Aziz Yıldırım da vardı. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürkün yaptığı açılış, ENBE Orkestrası, Rus tenor Nikolai Baskov ve Sezen Aksunun müzikleriyle renklendi.

* The Istanbul Editionın açılış töreninde Sezen Aksu sahneye çıktı.

* İşadamı Hamdi Akın, açılışa kızı Pelin Akınla geldi.

* Geceye katılanlar arasında Mahsun Kırmızıgül de vardı.

* Otel, Başaran Ulusoy, Kerem Tümay, Mübariz Mansimov, İskender Halilov, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlunun birlikte kurdele kesmesiyle hizmete açıldı.  
Hürriyet


Geri Dön