20 / 04 / 2024

The İstanbul Merter'de satışlar başladı!

The İstanbul Merter'de satışlar başladı!

Yenitepe Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen The İstanbul Merter'de satış süreci başladı.Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından yapılan The İstanbul Merter Office projesi iki ana blok 4 bloktan meydana geliyor.



Bloklar 11 katlı olarak tasarlandı. Ofislerin alanları 400 ile 800 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca blokların alt kısmında 14 adet dükkan ve 4 adet depo yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası'nın özellikle ticari alanlar açısından yüksek prim getirisine sahip olan bölgesi Merter'de, yeni bir ofis projesi hayata geçiriliyor. Daha öncede YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markası şimdi Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.


6 bin metrekarelik arsa üzerinde yayılacak proje, 2 ana binada, 4 bloktan meydana gelecek. 351 bağımsız üniteden oluşacak projedeki ticari alanların büyüklükleri 400 metrekare ile 800 metrekare arasında değişecek. The İstanbul Merter'de teslimlerin 2018 yılının Ocak ayında yapılması planlanıyor.


The İstanbul Merter, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu ulaşım araçlarına yakın mesafede bulunuyor. E-5'e sıfır konumda yükselen proje, Nef Merter 12'nin hemen karşısında yer alıyor.


Künyesi


Yapımcı Firma : Yeditepe Gayrimenkul

Proje Tipi : Ofis , Dükkan

Konut Sayısı : 100

Arsa Alanı : 6000 m2

Konut Tipleri :

Metrekare Alanı : 400 - 800 m2

Teslim Tarihi : Ocak 2018


http://www.theistanbulmerter.com.tr/


Yeni Akit



Geri Dön