27 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. The İstanbul Veliefendi projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...



İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu'nda hayata geçirilen  The İstanbul Veliefendi  Evleri fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


YDA Group ve Kuruluş İnşaat tarafından inşa edilen The İstanbul Veliefendi projesi 15 blok ve 1 rezidans kulesi olarak yükseliyor. The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman sorusuna bu yılın sonunda yanıtı veriliyor.


Toplam 786 adet konuttan meydana gelen The İstanbul Veliefendi projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. The İstanbul Veliefendi ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesinde fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

The İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları 188 metrekare 3 oda 1 salon dairelerde 1 milyon 200 bin TL'den, 212 metrekare 4 oda 1 salon dairelerde ise 1 milyon 400 bin liradan başlıyor.


The İstanbul Veliefendi nerede?

The İstanbul Veliefendi adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi telefon numarası: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön