26 / 04 / 2024

The İstanbul'un lansmanı ocak ayında yapılacak!

The İstanbul'un lansmanı ocak ayında yapılacak!

İstanbul'un en merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de, Koç grubuna ait arsa üzerinde YDA Group tarafından projelendirilen ve inşaatına başlanan The İstanbul Veliefendi projesi, ocak ayında yapılacak lansmanla İstanbullularla buluşuyor...



İstanbul'un en merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de, Koç grubuna ait arsa üzerinde YDA Group tarafından projelendirilen ve inşaatına başlanan The İstanbul Veliefendi projesi, ocak ayında yapılacak lansmanla İstanbullularla buluşuyor... İstanbul'un en gözde yaşam merkezlerinden biri olan, Bakırköy Sahil Yolu üzerinde Veliefendi'de projelendirilien The İstanbul Veliefendi, bölgenin sembol projesi niteliğinde.

Ulaşım çok kolay

Ayrıcalıklı konumuyla dikkat çeken The İstanbul Veliefendi, deniz otobüsünden; metrobüse, trene, tramvaya kadar birçok toplu taşıma aracına yakın mesafede bulunuyor. Merkezi konumuyla yatırımcılar tarafından da ilgi gören The İstanbul Veliefendi, modern mimarisi, 1. kalite malzemesi, güveliği, parkları, havuzları, fitness alanları ve yeşil alanlarıyla çevrenin en seçkin projesi olarak yerini alıyor.

YDA Grup yurt içi ve dışında inşaa ettiği başarılı havaalanlarının yanında, Ankara'da büyük ilgi gören Nevbahar konutlarının da Nevbahar Botanik bölümünü bu yıl satışa sunmuştu. Büyük ilgi gören Nevbahar Botanik projesinin ardından, İstanbul Bakırköy sahilyolu üzerinde konumlandırdığı The İstanbul Veliefendi, 63.000 metrekare arazi üzerinde 1080 konuttan oluşuyor. Yüzde 90'ın yeşil alana ayrıldığı projede, 50 cadde üzeri mağazayla da çarşı keyfinde bir alışveriş merkezi sunuluyor. 16 katlı 17 bloktan oluşan The istanbul Veliefendi projesinde40 katlı birde rezidans bulunuyor. Projede 1 +1 'den 4+1 'e kadar çeşitli daire tipleri yer alıyor.
Habertürk


Geri Dön