25 / 04 / 2024

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi!

The Leos Residence CEO'ların yeni adresi. İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor.



İstanbul iş yaşamının merkezi Gayrettepe’de kapılarını açan The Leos Residence, üst düzey yönetici ve CEO’ların ikinci adresi olmaya hazırlanıyor. Özel dizaynı, toplantı odaları ve kişiye özel hizmetiyle farklılaşan The Leos Residence, uzun konaklamaların yanı sıra haftalık ve günlük konaklama seçenekleriyle de otel rahatlığını sunuyor.


Aralık ayında Gayrettepe’de kapılarını iş dünyasına aralayan The Leos Residence, ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. İş dünyasından birçok üst düzey yönetici ve CEO’nun aradığı ev konforu ve otel hizmetini bir arada sunan The Leos Residence, ‘Executive Luxury Apartment’ konsepti, dizaynı ve toplantı odalarıyla da farkını ortaya koyuyor.

Retro, Grunge ve Naturel olarak üç ayrı konseptte dizayn edilen oda seçenekleri, 1+1 ve 2+1 olmak üzere; 75 m2’den 130 m2’ye kadar farklı konaklama seçenekleriyle geniş bir alan sunuyor. The Leos Residence’ın dairelerinde tüm eşyalar konfor ve lüks ile sunulurken sağlık, ergonomi ve teknoloji de misafirlerin tıpkı evlerindeki gibi rahat etmesi için düşünülen diğer öğeler arasında. 


İş dünyasına kapılarını açan sadece konaklama hizmeti değil, tek başına toplantı mekanı hizmetlerini de sunan The Leos Residence; yuvarlak düzen, U düzeni ve sınıf düzenindeki toplantı odalarıyla konforlu bir çalışma ortamı sunuyor. Misafirler, toplantı odalarında bulunan wi-fi, projeksiyon, telekonferans sistemi, DVD oynatıcı gibi ekipmanlarla diledikleri zaman önemli toplantılarını The Leos Residence farkıyla organize ediyorlar. Misafirlerinin isteklerine 7/24 cevap veren profesyonel ekibiyle The Leos Residence; uyandırma, havaalanı transfer, kuru temizleme, vale, güvenlik, 5 yıldızlı otellerde verilen resepsiyon ve concierge hizmetleri gibi daha birçok özel hizmetiyle iş dünyasının ikinci adresi olacak. 



Geri Dön