19 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem Projesi Aralık'ta satışta!

The Mandarins Acıbadem Projesi Aralık'ta satışta!

Firma: Selka-NSK

Proje: The Mandarins Acıbadem

The Mandarins Acıbadem Projesi Aralık'ın ilk haftası satışa çıkacak. Selka-NSK Fikirtepe projesi The Mandarins Acıbadem, 23 katlı iki blokta 525 bağımsız birimden meydana geliyor...




Selka-NSK Ortaklığı'nın Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi 3 etaptan oluşacak. Tamamlandığında yaklaşık 3 bin konutun yer alacağı projenin ilk iki etabının adı  The Mandarins Acıbadem  olacak. En büyük olan 3. etap ise farklı bir isimle satışa açılacak.


İlk etapta The Mandarins Acıbadem projesinde 525 bağımsız birim yer alıyor. 32 cadde mağazasının yer aldığı The Mandarins Acıbadem projesinin diğer etapları da tamamlandığında, bir alışveriş sokağı oluşacak.


The Mandarins Acıbadem projesinin ilk etabı 15 bin metrekare, ikinci etabı 15 bin metrekare, 3. etabı 35 bin metrekare alana yapılacak. The Mandarins Acıbadem teslimleri 24 ay sonra yapılıyor.


The Mandarins Acıbadem projesinin Aralık'ın ilk haftasında satışa çıkarılması planlanıyor. The Mandarins Acıbadem projesinin ruhsatı 15 gün önce alındı. Projenin satış ofisi, maketi ve örnek dairesi hazırlandı.


The Mandarins Acıbadem projesi 23 katlı iki blok halinde yükseliyor. The Mandarins Acıbadem projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. The Mandarins Acıbadem projesinde fitness, sauna, ısıtmalı yüzme havuzları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Tel: 0216 360 06 26 

Web: http://www.selkansk.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön